Dimarts, 23 Octubre 2018 07:35

Joan Raset exposa a Castell d’Aro

Despertar la bellesa, del 27 d’octubre al 25 de novembre

El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull, del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany l’exposició Despertar la bellesa, amb una selecció de pintures de Joan Raset (pdf), olis que destaquen per la seva llum, intensitat, força vital i la figura femenina. La mostra és la setena de l’any al castell i la dotzena del cicle d’exposicions al municipi, que s’estén també al Parc dels Estanys i a la Masia Bas de Platja d’Aro. La mostra, recollida també en un catàleg commemoratiu, està organitzada per la regidoria de Cultura, i es pot visitar lliurament els caps de setmana i festius (11-13 h i 17-20 h).

Simultàniament, es pot gaudir de l’exposició escultòrica Maqueta d’emocions amb una col·lecció de peces de Vincenzo Carmenati (pdf); i també de l’espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art, amb obres que donen testimoni dels artistes que hi han fet estada durant prop de quatre dècades. L’Ajuntament ha programat per a aquest any un global de 15 exposicions. D’aquestes, 12 estan vinculades a les arts plàstiques i tres més a la cultura popular: concurs de conjunts florals de sant Isidre Llaurador (maig), mostra de motos històriques de la marca Derbi (setembre-octubre) i el cicle de Nadal amb col·lectives pròpies de l’època (desembre).

Les propostes al Castell de Benedormiens han estat una retrospectiva pictòrica d’Ana Lench, Dansa gaudiniana amb pintures d’Alba Roqueta, Una vida compartida amb escultura de Rosa Serra i pintura de Xavier Carbonell, les composicions pictòriques més recents d’Arranz-Bravo, i la col·lecció Keept it wild de la fotògrafa mexicana Patricia de Solages. El Parc dels Estanys de Platja d’Aro, acull aquest any dues mostres d’escultura de gran format a l’aire lliure: fins al juliol obres de Rosa Serra; i actualment, i fins a gener de 2019, una quinzena de peces de Manel Àlvarez (pdf). L’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro ha estat escenari d’un recull d’obres dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art 2017-2018; de la col·lectiva internacional d’art contemporani Desig; i Derbi, la internacional catalana, de la col·lecció Museu Derbi de Josep i Jordi Pujolar. Tancarà el cicle una selecció del Fons Municipal d’Art (del 22 de desembre de 2018 al 6 de gener de 2019).


Exposició Despertar la bellesa de Joan Raset

Del 27 d’octubre al 25 de novembre al Castell de Benedormiens

Caps de setmana i festius · 11-13 h i 17-20 h · Entrada lliure

Cicle d’Exposicions a Castell-Platja d’Aro 2018

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 73 vegades