Divendres, 19 Octubre 2018 05:46

Cicle de Cinema Infantil en Català

Cada dissabte del 20 d'octubre al 17 de novembre

Impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, s'han programat cinc projeccions aptes per a tots els públics, cada dissabte del 20 d’octubre al 17 de novembre (16.15 h) a l’Ocine Platja d’Aro, a un preu únic de 4’20 euros l’entrada per a petits i grans (web): Leo da Vinci, missió Mona Lisa (20 d’octubre), La malvada guineu ferotge (27 d’octubre), Hotel Transsilvània 3 (3 de novembre), Quines bestioles! (19 de novembre) i Els Increïbles 2 (17 de novembre).

En el film Missió Mona Lisa, el jove Leo da Vinci té moltes idees al cap. Quan s’enamora de la Mona Lisa haurà d’aguditzar encara més el seu enginy. Junts viuran aventures emocionants i cercaran un tresor pirata.

Si algú pensa que el camp és un lloc idíl·lic, s’equivoca... En La malvada guineu ferotge els animals estan agitats perquè han perdut la seva identitat: la guineu creu que és un pollastre, el conill fa de cigonya, l’ànec pensa que és Santa Claus...

En la projecció d’Hotel Transsilvània 3, la família de Dràcula va de vacances en un creuer de luxe per a monstres i el vampir protagonista s’enamorarà d’una misteriosa dama que li portarà més d’un problema.

Quines bestioles! mostra com un artista itinerant, arriba al món dels insectes. Sense voler-ho, haurà d’ajudar la reina de les abelles i defensar-la de la seva malvada cosina que li vol robar el tron. Anirà fent amics que l’ajudaran a aconseguir el seu propòsit.

Darrerament, en la tercera pel·lícula de la saga dels Increïbles la Helen ha de liderar una campanya de superherois i en Bob haurà de fer-se càrrec dels nens. Quina de les dues empreses és més complicada? Una nova aventura dels nostres superherois.


Cicle de cinema infantil en català

Dissabtes del 20 d’octubre al 17 de novembre

16.15 h · Ocine Platja d’Aro · Preu únic: 4’20 euros

Projeccions en català aptes pera tots els públics

Informació: Cicle CINC · web


 

Llegir 529 vegades