Dimecres, 17 Octubre 2018 10:35

Campanya gastronòmica de tardor

Del 19 d’octubre al 25 de novembre a vuit establiments

Nova campanya gastronòmica de tardor a Platja d’Aro sota el títol Platillo de banyuts (pdf), del 19 d’octubre al 25 de novembre de 2018, a vuit restaurants amb nous plats amb el cargol com a protagonista, incorporats temporalment a les cartes dels establiments (amb preus de 9’50 a 13’90 euros). Una iniciativa d’AroImpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (web) i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (facebook).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: DGust (cargols als tres porquets), El Racó de l’Epi (del mar a la muntanya), M&B (cargols M&B), La Proa (cargols a la llauna), La Tisana (cargols en salsa), Terrassa de S’Agaró (els cargols de casa), TheGrill BB (cargols amb sofregit de tomàquet i allioli) i Villa Elena (llauna de cargols a la bolonyesa). L’acció substitueix en el calendari a l’anterior proposta, Tardor de Tapes, desenvolupada els darrers dos anys, també d’octubre a novembre.

La nova campanya Platillo de banyuts, s’incorpora en el conjunt de programació d’activitats vinculades a la gastronomia al municipi, i que enguany també ha estrenat la proposta La Cullera i el Bacallà, durant cinc setmanes de primavera a 13 restaurants de Platja d’Aro. També a la primavera es va desenvolupar la tercera edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil, configurada per una triple proposta: tallers d’alimentació a les escoles de primària i a l’institut de secundària del municipi, una campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants, i un programa activitats familiars, culinàries i esportives.


Campanya gastronòmica “Platillo de banyuts”

Del 19 d’octubre al 25 de novembre a vuit restaurants del municipi

Propostes gastronòmiques de tardor amb el cargol com a protagonista

Nous plats incorporats temporalment a les cartes dels establiments

Informació: AroImpulsa (web) · Associació Nit i Dia (facebook) · pdf


 

Llegir 100 vegades