Dilluns, 08 Octubre 2018 10:56

2n Cicle "Diàlegs i reflexions"

Activitats per a totes les edats fins al 13 de desembre

Segona edició del cicle Conferències, Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers a Castell-Platja d’Aro (pdf), de l’11 d’octubre al 13 de desembre amb cinc activitats per a infants, joves i adults, totes sobre l’eix temàtic Dones i procés migratori: experiències de resiliència, centrades en les violències -psicològiques, físiques o emocionals- que es viuen en el procés migratori, sobretot en el col·lectiu de les dones, especialment vulnerat per les estructures socials. Una iniciativa del Programa Municipal d’Acollida i Acompanyament de les regidories de Benestar Social, i de Dinamització Comunitària i Participació Ciutadana de l’Ajuntament.

L’obertura del cicle és dijous 11 d’octubre (9.30-13 h) a la sala d’actes de la Casa de la Vila, primer amb la presentació institucional del cicle i la conferència El dol migratori, a càrrec de Joseba Achotegui, psiquiatra i coordinador del Servei d’Atenció Psicopatològica i Psicosocial a Immigrants i Refugiats (SAPPIR), professor de la UB, especialista en dol transcultural i migratori. La segona proposta és el taller Contes i titelles del món, dijous 18 d’octubre (18 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro per descobrir llegendes i històries infantils populars de diferents llocs del món, de la mà de diverses dones del municipi i de l’Associació de Titelles Ale Hop.

Divendres 9 de novembre (18 h) hi haurà un teatre-fòrum i taller participatiu a l’Espai Jove de Platja d’Aro, a càrrec de la companyia Nave Va per reflexionar i qüestionar els límits i les fronteres. Dimarts 20 de novembre (18 h) taula rodona Dones i experiències migratòries. Teixint identitats de resistència al Centre Cívic Vicenç Bou amb la participació de diversos professionals. Darrerament, dijous 13 de desembre (18 h) a l’Espai Jove, vídeo-fòrum a partir del documental Blessy sobre el tràfic d’éssers humans a càrrec de representants de Càmeres i Acció i de SICAR cat.


2n Cicle Conferències, diàlegs i reflexions per un poble inclusiu i divers

Cinc activitats de l’11 d’octubre al 13 de desembre per a infants, joves i adults

Eix temàtic d’enguany: dones i procès migratori, experiències de resiliència

Propostes: conferència, contes i titelles, teatre-fòrum, taula roda i vídeo-fòrum

Informació: Centre Cívic Vicenç Bou · T 972 818 341 · ccivic@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 618 vegades