Dilluns, 06 Agost 2018 12:38

Butlletí d’Informació Municipal núm. 20

Publicada l’edició d’estiu i tardor de 2018

L’Ajuntament publica i distribueix els 5.000 exemplars del divuitè Butlletí d’Informació Municipal, corresponent a l’estiu i tardor de 2018. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències del consistori i n’hi ha una versió digital (aquí). Es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència.

L’obertura està dedicada als primers pressupostos participatius (web) que es votaran del 10 al 30 de setembre d’enguany. Hi ha un reportatge central sobre el Servei Municipal de Platges, i d’altres de més breus sobre les darreres novetats de la Policia Local, l’estrena de l’espai de l’antic Casino de Castell d’Aro, la construcció del nou espai sociocultural de Castell d’Aro o les darreres accions de promoció econòmica i de turisme familiar. També hi ha dues seccions de notícies (esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza el nou rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi, d’origen ganxó, però que avui és veí de Castell-Platja d’Aro. També hi ha un reportatge fotogràfic amb una selecció d’instantànies de les principals activitats dels darrers mesos. La secció El racó de la memòria, proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la redescoberta de com era el Passeig Marítim de Platja d’Aro l’any 1984. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten l’Associació EcoFogons d’Aro, el Club de Bridge 4AS i el Ducs Football (de futbol americà). Darrerament, els sis grups polítics municipals també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 20è Butlletí d'Informació Municipal

Període de d’estiu i tardor de 2018 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: primers Pressupostos Participatius de l’ajuntament

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 1406 vegades