Dissabte, 28 Juliol 2018 10:03

Festival de Guitarra de Girona 2018

Tres concerts a les esglésies de Fanals i de Sant Maria

El segell Estereofònics, aplega des de l’any 2015 totes les activitats musicals d’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró -enguany una vuitantena de concerts en quatre mesos- i ha esdevingut un Festival de festivals que es caracteritza per la gratuïtat de la gran majoria de les actuacions i per la varietat d’estils del programa de concerts; des del jazz al surf, passant pel rock’n’roll o la música de cambra (web). És per això que també integra en el seu calendari els tres concerts del Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava que acull aquest estiu el municipi (web).

El primer és dissabte 4 d’agost (21 h) a l’Església de Fanals de Platja d’Aro (12 euros) a càrrec de Jordi Rodríguez que hi presenta el projecte Entre Fronteras, el toque de Jerez i Morón de la Frontera, que té com a objectiu reflectir en la manera d'interpretar el gènere l'anàlisi profund d’aquestes dues escoles de flamenc. El segon, dimarts 14 d’agost (21h) també a l’Església de Fanals amb Flavio Nati dins el cicle Concert de joves intèrprets. Graduat amb honors als Conservatoris Santa Cecília de Roma i Maastricht, els darrers anys ha guanyat premis en nombrosos concursos nacionals i internacionals. També participa en la música de cambra, actuant en duo -guitarra, flauta o cant-, i també en formacions més àmplies.

Darrerament, dijous 16 d’agost (21.30 h) a l’església parroquial de Santa Maria de Platja d’Aro, hi actuarà el duo format per Josep Manzano i Carlos García-Benítez, en un concert gratuït emmarcat en la Festa Major de Platja d’Aro 2018. Amb la proposta Cinc segles, aquest duet d’experimentats guitarristes format fa deu anys, presenta un programa amb un recorregut per cinc segles de música: des dels sons renaixentistes de l’anglès John Dowland fins a la música del segle XX de l’argentí Máximo Diego Pujol i dels britànics The Beatles.


Festival de Guitarra de Girona 2018

Dissabte 4 d’agost (21 h · 12 euros) · Jordi Rodríguez

Dimarts 14 d’agost (21 h · 12 euros)· Flavio Nati

Dijous 16 d’agost (21.30 h · gratuït) · Duo Manzano-García

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 162 vegades