Dijous, 26 Juliol 2018 09:46

Caminades nocturnes de la Vall d’Aro

28 de juliol i 25 d’agost, amb inscripció solidària

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro organitza aquest estiu de 2018 dues edicions de la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro (pdf). La primera dissabte 28 de juliol (22 h) amb sortida i arribada al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (9 km), i la segona dissabte 25 d’agost (22 h) amb sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro (8’5 km.). Les dues tenen caràcter solidari: els 2 euros d’inscripció (anticipada o 21-21.30 h el mateix dia de l’activitat) es destinen a la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Oncolliga de Platja d’Aro. Cal portar llanterna o frontal i hi haurà refrigeri final amb refresc i entrepà per a tots els participants.

També en l’àmbit de les activitats de lleure actiu, després de tres edicions l’antiga Lligueta Running s’anomena ara Vall d’Aro Run Series 2018 (web) amb una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural amb un circuit de quatre curses de perfil tècnic similar a través de boscos i espais muntanyosos del municipi poc coneguts pel turisme tradicional: La Nocturna (dissabte 1 de setembre), Marxa de l’Escurçó (diumenge 9 de setembre), La Lineal-Camí de Ronda (diumenge 7 d’octubre) i La Clàssica-Marxa de Platja d’Aro (diumenge 21 d’octubre).

Les propostes esportives d’estiu al municipi però, van començar a les darreries de juny ales dues Vies Braves del municipi -a S’Agaró i a Cavall Bernat-. Altres activitats les properes setmanes són: 9è Circuit Vòlei Platja Costa Brava (dissabte 18 d’agost), Torneig de Bàsquet 3x3 de la Festa Major de Platja d’Aro (dissabte 18 d’agost), 21a Travessia Nedant-CN Riembau (diumenge 2 de setembre) i el 7è Raid Costa Brava Adventure X-Perience (dissabte 15 de setembre). I abans no acabi l’any: 2n Triatló Half Costa Brava (diumenge 30 de setembre), 10è Aquatló Platja d’Aro (dissabte 6 d’octubre), Copa Catalunya de Físic-Culturisme (6 i 7 d’octubre) i 6è Ral·li Platja d’Aro Històrics (10 i 11 de novembre).


Caminades nocturnes de la Vall d’Aro · Estiu 2018

Dissabte 28 de juliol (22 h) · Palau d’Esports i Congressos, Platja d’Aro

Dissabte 25 d’agost (22 h) · Sala Polivalent, Castell d’Aro

Inscripció solidària (2 euros) en favor de la FEM i l’Oncolliga

Informació: àrea d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1095 vegades