Divendres, 20 Juliol 2018 08:05

21è Festival de Música de S’Agaró

Nou concerts de cambra fins al 22 de setembre

Vint-i-unena edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró (web), amb un programa de nou concerts a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, del 21 de juliol al 22 de setembre, amb un concert cada cap de setmana (sempre a les 20 h). Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets, i al conjunt de la seva programació, s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i d’arreu del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i diversos mitjans de comunicació, entitats i empreses. Venda anticipada de localitats (18 euros) al portal de l’entitat o bé a www.ticketea.com i www.atrapalo.com, i també una hora abans de cada concert (21 euros). Només varien els preus en el concert del 18 d’agost (21-24 euros). Després de cada recital, hi ha la possibilitat de gaudir del menú gastronòmic del festival a l’Hotel S’Agaró i compartint-lo amb els intèrprets (21 euros, tiquets a taquilla).

Concert inaugural amb la proposta Música de pel·lícules (21 de juliol). Completen el programa d’enguany les propostes Concert d’Aranjuez i obres populars (28 de juliol), Beethoven & Chopin (5 d’agost), De Bach a Sibelius (12 d’agost), Els concerts de Vivaldi i les Quatre Estacions de Piazzolla (18 d’agost), Les danses hongareses i l’intimisme de Schubert (25 d’agost), Història del Tango amb Non Stop Tango Trio (8 de setembre), Les Dones de Puccini a (15 de setembre) i De la rapsòdia al blues (22 de setembre).

El festival forma part d’Estereofònics (web), l’anomenat Festival de festivals que aplega totes les propostes musicals d’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que enguany proposa 76 concerts en 113 dies, de múltiples gèneres, majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure. En formen part: 1r Festival Propers (diumenges de juny), 5è Festival Xalaro (15, 16 i 17 de juny), 21è Festival Nits de Jazz (29 juny-31 d’agost), Cicle de Sardanes i Havaneres (8 de juliol-25 d’agost), 6è Desemboca Rock’n’Roll Festival (20, 21 i 22 de juliol), 21è Festival de S’Agaró (21 de juliol-22 de setembre), 15è Festival de Guitarra de Girona Costa Brava (4, 14 i 16 d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (15-19 d’agost), Festa Major de Castell d’Aro (7-11 de setembre) i 6è FestiSurf Costa Brava (dissabte 22 de setembre).


21è Festival Internacional de Música de S’Agaró 

Nou concerts del 22 de juliol al 22 de setembre a l’Església de l’Esperança

Sessió inaugural amb Música de pel·lícules amb un duo de flauta i piano

Entrades de 18 a 24 euros i menú del festival (21 euros) a al S’Agaró Hotel

Informació: regidoria de Cultural · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · web


 

Llegir 732 vegades