Dijous, 19 Juliol 2018 10:02

Estiueja a la Biblio! 2018

Contes, tallers creatius, jocs i promoció de la lectura

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro (web) proposa per a aquest estiu de 2018 un ampli ventall d’activitats infantils a l’entorn del programa Estiueja a la Biblio! (pdf) amb sessions de contes, tallers creatius, jocs i un programa de promoció de la lectura. Totes les iniciatives són gratuïtes i converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics d’una biblioteca.

El projecte Llegir té premi! proposa als infants i joves de 4 a 13 anys fer-se el Carnet lector, escollir algun dels llibres, contes o còmics del fons de la biblioteca, omplir una fixa de lectura dipositar-la a una urna i participar en el sorteig de diversos de regals i obsequis (jocs de platja i una càmera tipus Polaroid) els dijous 26 de juliol 23 i 30 d’agost (18 h). També hi ha diverses sessions de contes: Biblionadons 1 -fins a 3 anys- dimarts 24 de juliol i 7 d’agost (11 h); L’Hora del Conte - a partir de 4 anys- dimarts 17 de juliol, dimecres 25 de juliol, dimarts 31 de juliol i 14 d’agost (18.30 h).

També s’han programat diversos tallers familiars per a infants a partir de 5 anys (18.30 h): dijous 26 de juliol braçalets de cartró, dimecres 1 d’agost vaixells de vela, dijous 23 d’agost papiroflèxia i dijous 30 d’agost animals marins de plastilina. Per als vailets més grans de 6 anys hi ha programats un parell d’activitats més (18.30 h): dimecres 18 de juliol taller interactiu Un tràiler de pel·lícula i dimecres 8 d’agost taller de jocs de taula (tots els tallers tenen les places limitades i cal inscripció prèvia · bmr@platjadaro.com). Dijous 16 d’agost (18.30 h) en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro ofereix l’activitat El cas de la Pizzeria Tomassi (adults i joves a partir de 12 anys) i el divendres 7 de setembre (18 h) a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro en motiu de la Festa Major de la vila, espectacle d’animació familiar Guiriballa.


Programa d’activitats Estiueja a la Biblio!

Propostes de la Blioteca Mercè Rodoreda per a infants i joves

Sessions de contes, talles creatius, jocs i promoció de la lectura

Activitats gratuïtes que converteixen l’equipament en espai cultural

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · web · pdf


 

Llegir 362 vegades