Divendres, 06 Juliol 2018 10:14

Desig · Art internacional contemporani

Del 7 de juliol al 2 de setembre a la Masia Bas

Segona exposició d’estiu a les sales municipals d’art de l’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro, amb una col·lectiva d’art internacional contemporani protagonitzada per 30 artistes titulada Desig (pdf) organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La mostra es pot visitar, en entrada lliure i gratuïta, del 7 de juliol al 2 de setembre (de dimarts a divendres 18-21 h i caps de setmana i festius 11-13 h i 18-21 h). La inauguració de l’exposició és dissabte 7 de juliol (20 h) i se’n editarà una guia expositiva de consulta en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès).

Els artistes participants són: Valérie Belin, Carla van de Puttelaar, Valérie Belin, Antonio Berni, Bettina Rheims, Pierre et Gilles, Alvin Booth, Mark Arbeit, Anatoly Stonikoff, Bertrand Lavier, George Segal, Youssef Nabil, Isabel Muñoz, Sabine Pigalle, Hubert Gauthier, Oda Jaune, Ellen von Unwerth, Christopher Coppers, John Stewart, Ivan Loubennikov, Robert Longo, Guy Bourdin, Jean Paul Goude, Stephane Balleux, Cris Brodahl, Anju Dodiya, Valerio Adami, Philipp Perlstein, George Holz, François Boisrond i Mónica Machado (amb mobiliari complementari cortesia de Palau de Casavells i Side-Gallery).

La Masia Bas, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional, es va estrenar l’estiu de 2016. L’edifici formava part del conjunt d’habitatges que es van anar estenent per la Vall d’Aro, des de l’interior vers el mar, a partir del segle XVI. Avui, conjuntament amb la biblioteca, l’Escola de Música, l’Escola d’Art i els estudis de l’emissora municipal configuren el nou punt neuràlgic de la cultural de Platja d’Aro. La mostra actual forma part del cicle anual d’exposicions programades per l’Ajuntament amb un global de 15 propostes a tres espais (pdf). D’aquestes, 13 estan vinculades amb les arts plàstiques i dues amb la cultura popular. Ara mateix es pot gaudir al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, de 15 escultures de gran format a l’aire lliure de Rosa Serra (pdf), i al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro s’hi pot veure l’exposició Una vida compartida amb escultures de Rosa Serra i pintures de Xavier Carbonell (pdf).


Exposició Desig · Art internacional contemporani

Del 7 de juliol al 7 de setembre · Masia Bas, Platja d’Aro

Col·lectiva de 30 artistes de diversos països

Cicle d’exposicions d’art Castell-Platja d’Aro 2018

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 55 vegades