Divendres, 22 Juny 2018 12:20

Mini Club-Ludoteca infantil

Del 25 de juny al 2 de setembre a la Platja Gran

Setena edició del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, del 25 de juny al 2 de setembre, en un nou espai de la Platja Gran (confluència amb l’Av. Costa Brava enlloc del C/ Empordà), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h). L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació anual de més de 3.000 infants cada estiu.

Enguany el Mini Club manté, a partir de juliol, l’oferta d’activitats gratuïtes permanents iniciada l’any passat: cada dilluns, dimecres i divendres (9.30-10.30 h), sessions d’hipopressius per a mares, que poden assistir-hi acompanyades dels seus nadons; i cada dimarts i dijous (9.30-10.30 h), sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos (es recomana portar-hi oli per a massatges). Com a novetat cada dilluns a la tarda acull diverses activitats infantils i d’animació i tallers familiars que fins ara és feien al Passeig Marítim.

Aquest estiu, qui pren molt de protagonisme és el personatge que des de fa un any acompanya les accions, activitats i promocions de turisme adreçades al públic familiar, en Xalarí, creat per l’equip d’il·lustració gironí de XuxuLanstrum. Durant tota la temporada es pot realitzar la gimcana On és en Xalarí?: amb l’ajuda d’un plànol cal buscar-lo, dibuixat en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de cada nucli de la vila. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat, justament, per en Xalarí: un joc de memòria, una capsa de colors o un peluix.


Mini Club-Ludoteca Infantil a la Platja Gran

Del 25 de juny al 2 de setembre (11-14 h i 16-19 h)

Adreça a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per monitors

També hipopressius per a mares i de ioga amb nadons

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 1107 vegades