Dimarts, 12 Juny 2018 12:26

Pressupostos participatius: propostes finals

Selecció de 16 iniciatives per a les votacions 

Un cop tancada la fase inicial de recollida de propostes dels primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (web) per decidir col·lectivament el destí de 150.000 euros en l’àmbit de les inversions, una comissió tècnica va analitzar la viabilitat del global de 270 iniciatives presentades per 193 persones, grups i entitats. Finalment, un total de 51 eren vàlides i van accedir a la següent fase: una jornada oberta de valoració i puntuació que va tenir en compte criteris com ara la seva repercussió, l’interès públic o la necessitat a la que donen resposta, etc.

Del procés n’han resultat una selecció final de 16 per a la fase de votació que serà després de l’estiu, entre setembre i octubre d’enguany, per a majors de 16 anys empadronats al municipi. Les propostes escollides per a la votació popular són: instal·lació de xarxes de vòlei a la platja, d’una font d’aigua al Parc dels Estanys o de cistelles de corfbol a la platja, al Parc Josep Irla o a Castell d’Aro. També la cobertura de l’entrada a l’escola Vall d’Aro, la col·locació de bancs a l’Avinguda de Fanals, la millora de l’accés a Roques Martines, una pista de petanca al tram final de l’Avinguda Ridaura o la construcció d’una rotonda a la zona del Parc d’Aro.

Altres propostes seleccionades han estat la millora de la climatització del magatzem del Servei Municipal de Distribució d’Aliments o de l’accessibilitat dels vianants a l’entorn del giratori de la Rosa dels Vents. Completen la selecció final la possibilitats d’instal·lació d’un parc de socialització per a gossos a S’Agaró, l’adquisició d’un equip de so per a les entitats locals, la generació d’un pas segur per creuar l’Avinguda de S’Agaró a l’alçada del pont sobre el riu Ridaura i la possibilitat de cobrir l’escenari permanent de la Plaça Major de Platja d’Aro.


Pressupostos participatius 2018

Selecció de 16 propostes per a la votació final, després de l’estiu

De les 270 iniciatives presentades, se’n van validar tècnicament 51

En una jornada oberta de valoració es van escollir les finalment seleccionades 

Informació: regidoria de Participació Ciutadana · T 972 818 341 · participa@platjadaro.com · web


 

 

Llegir 842 vegades