Divendres, 08 Juny 2018 09:38

Exposició Escola Municipal d’Art 2017-18

Del 9 al 24 de juny a la Masia Bas de Platja d’Aro

La Masia Bas de Platja d’Aro acull, del 9 al 24 de juny d’enguany, una exposició col·lectiva amb una trentena d’obres de dibuix i pintura elaborades pels alumnes del curs 2017-2018 l’Escola Municipal d’Art de Castell-Platja d’Aro amb el guiatge del seu professor, José Guillén (pdf). El centre va néixer amb la voluntat de crear un espai d’aprenentatge en el que joves i adults puguin desenvolupar els seus talents artístics. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura s’inaugura dissabte 9 de juny (19 h) a la mateixa Masia Bas, on es podrà visitar durant tres caps de setmana consecutius (17-20 h).

La mostra dona l’oportunitat als i a les alumnes de mostrar les seves creacions, d’estil divers. Hi participen Maria Bagudanch, Josep Barnés, Dolors Casamitjana, Montserrat Colls, Graciela Correa, Rosa M. Cuadrado, Neus Dalmau, Jesús Delgado, Elena Dontsova, Marina Escrichs, Izan González, Coralys Granier, Roser Gros, Daniel Hernández, Susana Jiahui, Irene Masó, Eloi Miralles, Ana Mirambell, Svetlana Novikova, Ana M. Pardo, Sara Renau, Antonio Rojas, Quim Ros, Emma Sánchez, Leire Sánchez, Carme Torres, Alicia Uribe, Kimberly Uribe, Edelmira Valentí, Natalia Yurina, Vera Zanettii Fengtian Zhang.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat per a aquest any un global de 15 exposicions (pdf). D’aquestes, 13 estan vinculades a les arts plàstiques i dues més a la cultura popular. Actualment i fins al 24 de juny, al Castell de Benedormiens s’hi pot veure la col·lecció pictòrica Dansa gaudiniana d’Alba Roqueta. Simultàniament, el Parc dels Estanys de Platja d’Aro, acull fins al 29 de juliol una mostres d’escultura de gran format a l’aire lliure, de Rosar Serra en un entorn de 150.000 m2 d'atractiu turístic, naturalista i cultural, on hi són compatibles la visita pedagògica i artística amb una diversitat biològica que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona.


Exposició Escola Municipal Art 2017-2018

Del 9 al 24 de juny (caps de setmana 17-20 h) · Masia Bas, Platja d’Aro

Mostra col·lectiva amb una trentena d’obres de dibuiix i pintura

Quarta mostra del cicle anual d’exposicions a tres espais municipals

Informació: regidoria de Cultura · T 972 816 192 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 40 vegades