Dimarts, 15 Mai 2018 14:19

Projectes de cooperació internacional

40.000 euros per a projectes de desenvolupament

L’Ajuntament ha obert la convocatòria per a l’any 2018 de subvencions per a projectes de solidaritat i cooperació internacional al desenvolupament, amb una partida de 40.000 euros. Poden optar-hi les organitzacions no lucratives amb seu o delegació permanent a l’estat espanyol i que tinguin com a finalitat activitats a països en vies de desenvolupament amb accions per a la millora de les condicions de vida: serveis sociosanitaris, educatius, creació d’infraestructures, treball i economia productiva. El termini de presentació de les sol·licituds és de l’1 al 31 de maig de 2018.

Per realitzar l’assignació s’han fixat diversos criteris de valoració: projectes de continuïtat; implantació institucional de l’organització; pla de voluntariat de l’entitat; experiència en el desenvolupament de projectes en general, i al país o a la zona on es vol executar; capacitat de gestió; significat social de l’entitat; subvencions rebudes d’altres entitats i de l’administració local; identificació i descripció de la població beneficiària; compliment de la llei de transparència; i també que l’ONG col·labori amb aspectes de sensibilització a Castell-Platja d’Aro i si dóna visibilitat de la acció social en el municipi amb activitats, tríptics, material de difusió, etc.

La subvenció concedida s’ha d’aplicar d’acord amb la finalitat prevista, i és incompatible amb l’obtenció d’altres ajuts públics i privats que, sumats als de l’Ajuntament superin el 100% del pressupost. L’import es calcularà en base en un percentatge del total: així, si finalment és cost resultés superior, la es mantindrà en la quantia inicial, i si és inferior es mantindrà el percentatge concedit sobre la despesa efectivament realitzada. Si la subvenció atorgada és inferior a la sol·licitada, l’entitat decidirà si manté el pressupost inicial mitjançant altres finançament o si formula de nou el projecte d’acord amb els recursos econòmics disponibles.


Convocatòria Projectes Cooperació Internacional 2018

Partida global de 40.000 euros (presentació  fins a 31 de maig)

Accions globals per a la millora de les condicions de vida

Serveis sanitaris, educatius, infraestructures, treball…

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 473 · socials@platjadaro.com


 

Llegir 1215 vegades