Divendres, 11 Mai 2018 10:37

Gent gran, gent activa 2018

Activitats lúdiques, culturals i intergeneracional

Durant dues setmanes, del 13 de maig al 9 de juny, hi ha programat un ampli conjunt de propostes per als més grans, però obertes a tothom (pdf). D’una banda, activitats culturals i de salut per fomentar un envelliment actiu; i de l’altra, iniciatives intergeneracionals per compartir saviesa i experiències. Com a inauguració, el proper diumenge 13 de maig, se celebra la 38a Festa-Homenatge a la Vellesa.

La festa comença amb una missa solemne a l’església de Santa Maria de Platja d’Aro (12 h) amb l’acompanyament musical de la Coral de la Vall d’Aro. El dinar de celebració és a l’hotel-restaurant La Terrassa (13.30 h), on es farà un homenatge especial a totes les persones que enguany fan 85 anys i una menció a la més gran que hi assisteixi. La diada es clourà amb un ball amb música en viu.

Les activitats que completen la quinzena són diverses. Al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro hi haurà una xerrada sobre la malaltia d’Alzheimer, un concert de cançó i havaneres amb Neus Mar i una conferència sobre seguretat i gent gran. I a diversos espais de Platja d’Aro, cinefòrum, ball de tarda amb música en viu, taller d’informàtica, concert de tangos i boleros amb Javier Cruz, una taula rodona sobre el dret a un envelliment segur, 3a Fira Intergeneracional i la representació teatral Pupurri d’Humor.


Gent gran, gent activa 2018

38a Festa-Homenatge a la Vellesa

Conferències, concerts, teatre, cinefòrum i xerrades

Fira intergeneracional per compartir saviesa i experiències

Infrormació: Centre Cívic Vicenç Bou · T 972 818 341 · ccivi@platjadaro.com · pdf


 

 

Llegir 595 vegades