Dijous, 10 Mai 2018 05:37

Nou Festival Propers a Castell d’Aro

Concerts cada diumenge del 3 al 24 de juny

El nou Festival Propers · 1r Cicle de concerts de tarda en petit format (pdf), és una de les principals novetats d’enguany d’Estereofònics · Festival de festivals, que sota aquesta marca agrupa totes les activitats musicals d’estiu a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró. Propers, neix com un festival de petit format que proposa actuacions a mitja tarda amb intèrprets consolidats o emergents del nou panorama musical del país en format acústic, al centre històric de la vila de Castell d’Aro, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. En aquesta primera edició s’han programat quatre concerts gratuïts, cada diumenge del 3 al 24 de juny (18 h), a la Plaça Lluís Companys (hi haurà servei de bar amb food trucks).

L’estrena serà diumenge 3 de juny amb Enric Montefusco, tot un referent de l’escena alternativa, que després de ser durant molts anys la veu d’Standstill, l’any 2016 va decidir engegar carrera en solitari, deixant enrere l’anglès i el hardcore punk, per explorar un nou estil, més intimista, càlid i contundent que s’allunya dels cànons marcats. La segona actuació, diumenge 10 de juny, serà a càrrec de Senior (en solitari), un artista que no té pèls a la llengua per explicar allò que no li agrada i trobar així, l’expressió perfecta per a explicar la intensitat de l’amor. Amb les seves melodies, que beuen del country i del folk americà, es produeix un efecte de simbiosi entre la música valenciana i l’americana.

La tercera sessió, diumenge 17 de juny, tindrà el pop i el folk melancòlic del grup terrassenc Estúpida Erikah com a protagonista, que transformarà el seu disc 300 mil·lisegons per a crear un record, en un concert acústic, potenciat pel so de la corda i la delicadesa de la veu de Lluís Bòria, amb melodies que convergeixen entre el pop i el folk més melancòlic. Darrerament, diumenge 24 de juny, serà el torn de Xarim Aresté, que proposa un viatge per l’univers íntim i col·lectiu del seu disc Polinèsies, on s’atreveix per primer cop amb la balada, completant així un àlbum de cançons calmades i independents, un recull de preguntes i respostes en forma de cançons, amanides amb una gran dosi de poesia.


Neix el Festival Propers a Castell d’Aro

1r Cicle de concerts de tarda en petit format (grautït)

Diumenges del 3 al 24 de juny, Plaça Lluís Companys

Enric Fontefusco, Senior, Estúpida Erickah i Xarim Aresté

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 57 vegades