Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 08 Mai 2018 15:05

Edició del primer Welcome Pack

Ofertes i promocions a 50 establiments del municipi

Castell-Platja d’Aro estrena enguany el seu primer Welcome Pack, un talonari amb ofertes, descomptes i promocions a 50 establiments i serveis del municipi en sis àmbits: moda, calçat i complements, òptica, allotjament i restauració, oci i serveis i oci nocturn. El nou producte és una iniciativa sorgida en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic, que l’Ajuntament ha materialitzat amb l’edició de 30.000 unitats.

A partir d’ara s’ofereix als participants de diferents esdeveniments que es portin a terme al municipi (esportius, congressos, creueristes...), als creureistes que visiten la vila, i també als turistes allotjats als diferents establiments turístics, hotels, aparthotels, càmpings o apartaments turístics. Algunes de les ofertes són descomptes d’entre el 5 i el 50%, obsequis i regals com a complements de les compres principals o 2x1.

Un producte que neix amb la voluntat de ser atractiu més per al visitant, d’esdevenir un estímul per fer shooping tot l’any i de manera transversal en els diferents tipus de d’establiments i per contribuir a consolidar el municipi com a centre comercial i d’oci a cel obert.


Primer Welcome Pack del municipi

Taloranis amb descomptes i promocions a 50 establiments

Edició de 30.000 exemplars per a participants d’esdeveniments, creuaristes, etc.

Una iniciativa sorgida en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic

Informació: Aroimpulsa · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web


 

Llegir 1535 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)