Dijous, 12 abril 2018 12:42

La Cullera i el Bacallà

Campanya gastronòmica del 13 d’abril a 13 de maig

Nova campanya gastronòmica de primavera a Platja d’Aro La Cullera i el Bacallà (pdf), del 13 d’abril a 13 de maig de 2018, a tretze restaurants amb menús de 22 a 35 euros amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera (també inclouen pa, aigua, copa de vi o cervesa). Una iniciativa d’Aroimpulsa-àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn (facebook).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Aradi (bacallà confitat amb múrgoles a la crema), Bon Dia (bacallà amb pèsols i ou dur), Can Cargol (bacallà confitat a l’all suau, mel i sobrassada), Casa Viart (bacallà confitat, pil-pil d’alls escalivats i cigronets), Dgust (bacallà amb ceba dolça, permentier amb oli de tòfona) i El Dorado Tapa (morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo).

També a El Racó de l’Epi (bacallà confitat i fumat), La Lois by El Dorado Petit (llom de bacallà confitat, branda, ceba tendra, tomàquet i olivada), La Proa -només caps de setmana- (bacallà confitat amb gules, mango i reducció de maracujà), La Riera (bacallà a la mussolina d’all), M&B (bacallà confitat a baixa temperatura sobre confitura de tomàquet), Sa Cova (bacallà i la seva brandada) i TheGrill BB (bacallà confitat amb mussolina de pera gratinada). La propera acció vinculada a la gastronomia serà la tercera edició de Xics Gastronòmic, del 19 de maig al 3 de juny (web).


La Cullera i el Bacallà

Nova campanya gastronòmica de primavera

Del 13 d’abril a 13 de maig a tretze restaurants de Platja d’Aro

Menús de 22 a 25 euros amb entrant i postres a escollir i plat principal de bacallà

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 713 vegades