Divendres, 06 abril 2018 12:17

Activitats de lleure estiu 2018

Casals d’Estiu, Esportiu, Jovestiu i Tecnològic

Les regidories d’Esports, Infància i Joventut; i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereixen quatre propostes d’activitats d’estiu d’educació en el lleure per a infants i joves de 3 a 16 anys (pdf). Les activitats es concentren de dilluns a divendres, del 2 de juliol al 31 d’agost (i el Casal d’Estiu del 25 de juny al 7 de setembre). Els participants gaudiran de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors.

Les inscripcions per als quatre casals per a empadronats al municipi són del 9 al 20 d’abril, en línia o bé presencialment de dilluns a divendres (10-13 h): Casa Lila de Platja d’Aro (Casal d’estiu), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Esportiu i Jovestiu) i a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Tecnològic). I si hi ha disponibilitat, per a no empadronats del 25 al 30 d’abril (Esportiu i Tecnològic) i el 30 i 31 de maig (Casal d’Estiu i Jovestiu). Les places són limitades i es mantenen els mateixos preus que l’any anterior. Simultàniament es poden sol·licitar les beques municipals per al Casal d’Estiu i el Jovestiu adreçades a les famílies empadronades i amb residència efectiva al municipi.

El Casal d’Estiu s’adreça a infants de 3 a 12 anys (nascuts 2006-2014). L’oferta de juny i setembre es concentra a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (9-14 h), però sense servei de menjador. L’activitat de juliol i agost amplia seu a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, amb la possibilitat de servei de menjador (fins 16 h), també per dies esporàdics. Inscripcions per mesos i/o darrera setmana de juny i primera de setembre. El Casal Esportiu per a noies i nois de 8 a 15 anys (nascuts 2003-2010), es desenvolupa els matins (9-14 h), majoritàriament a l’aire lliure amb activitats a l’entorn del mar i en el medi natural, i també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Inscripcions per mesos.

El nou Casal Jovestiu és a noies i nois de 13 a 16 anys (nascuts 2002-2005), matins (9-14 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i les inscripcions són per mesos. El Casal Tecnològic per a joves de 12 a 16 anys (nascuts 2002-2006) es fa a la Masia Bas de Platja d’Aro, i s’amplia enguany a tot l’agost, les inscripcions però també poden ser per setmanes, ja que cadascuna té una temàtica independent.


Oferta municipals d'activitats de lleure-Estiu 2018

Quatre propostes municipals per a infants i joves de 3 a 16 anys

Casal d’Estiu, Casal Esportiu, Jovestiu (novetat!) i Tecnològic (ampliat fins a l’agost)

Inscripcions empadronats i sol·licitud de beques: del 9 al 20 d'abril

Informació i inscripcions: pdf


 

Llegir 2305 vegades