Dimecres, 04 abril 2018 13:56

La família: acompanyar la vida

Cicle de cinc xerrades gratuïtes fins al 7 de maig

Les regidories de Benestar Social i Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro han programat el nou cicle de xerrades La família: acompanyar la vida (pdf), amb un programa de cinc sessions gratuïtes, del 6 de març al 7 de maig, a càrrec de diversos professionals que ofereixen orientacions sobre alimentació, joc i espais de lleure, salut i educació emocional, dol i pèrdua i psicomotricitat.

La primera sessió va ser el dimarts 6 de març amb la proposta Alimentació complementària autoregulada. La segona, és el proper divendres 6 d’abril (17 h) a la Llar d’Infants de Platja d’Aro amb Com acompanyar els infants en el joc lliure i en els espais de lleure, a càrrec d’Elena Granell, educadora i especialista en educació respectuosa (adreçat a famílies amb infants fins a 5 anys). La següent serà el dimarts 17 d’abril (15 h) a la Llar d’Infants de Platja d’Aro amb Com acompanyar els infants en els dols i les pèrdues, a càrrec d’Àngels Miret, mestre, psicopedagoga i especialista en dol (adreçat a famílies amb infants fins a 5 anys).

El dimarts 24 d’abril (11 h) a l’Espai Nadó de la Casa Lila de Platja d’Aro es farà la sessió Moure’s en llibertat, a càrrec de Marta Graugés de l’Espai Girasol, mestre, psicomotrista, especialitzada en els treballs d’Emmi Pikler i d’Elsa Gindler (adreçat a famílies amb infants fins a 1 any). Darrerament, el dilluns 7 de maig (15 h) a la Llar d’Infants de Platja d’Aro es clourà el cicle amb la proposta Com acompanyar les emocions dels nostres infants, amb SEER -Salut i Educació Emocional (adreçat a famílies amb infants fins a 5 anys).

Més enllà d’aquest cicle, la regidoria de Benestar Social i Salut Pública ofereix un ampli conjunt de serveis municipals adreçats a la petita infància (pdf) com són l’Espai de Massatge i Autocura (taller de massatge per a nadons fins a l’any i espai de relaxació, connexió i autocura per al pare, mare o acompanyant); Espai Nadó i Espais Familiars (serveis d’acollida i acompanyament on s’hi facilita l’intercanvi, el creixement i el suport a la criança).


Cicle “La família: acompanyar la vida”

Cinc xerrades gratuïtes fins al 7 de maig

Adreçat a famílies amb nadons o fills fins a 5 anys

Reflexions sobre alimentació, educació i relacions familiars

Informació: regidoria de Benestar Social · T 972 819 472 · ssocials@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 605 vegades