Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 22 Març 2018 14:33

Distintius Qualitat Turística SICTED

Guardons per a vuit equipaments i establiments

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha incorporat enguany, després de superar les auditories externes corresponents, la Policia Local en el Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). Alhora manté el reconeixement per a quatre equipaments municipals més: els programes de gestió de platges a Sa Conca, Cala Rovira i Platja Gran (des de l’any 2005), i l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (2013). En l’àmbit privat el municipi també disposa de tres establiments amb aquest reconeixement: L’Hostal de la Gavina de S’Agaró, el S’Agaró Hotel i el Càmping Valldaro de Platja d’Aro.

Les empreses, serveis i institucions distingides amb el SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d'un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d'altres, a la gestió de persones, l'atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació amb proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible. Un conjunt accions per a la millora dels serveis i els recursos turístics.

El pla, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà des de l’any 2004, es basa en el Sistema Intregral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincials (FEMP). Enguany s’han guardonat a 62 iniciatives a la comarca, adherides en el programa. El SICTED s’implanta actualment a 189 destinacions de l’estat espanyol amb més de 8.500 empreses distingides.


Guardons de Qualitat Turística SICTED 2018

Incorporació per primer cop de la Policia Local

Consolidació del guardó a quatre equipaments municipals

Programa impulsat des de l’any 2004 pel Consell Comarcal del Baix Empordà

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com · web


 

Llegir 1120 vegades

Articles relacionats (per etiqueta)