Dijous, 08 Març 2018 13:19

Promoció turística a Berlín i Donostia

En el marc del programa anual de participació a fires

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro continua desenvolupant el calendari internacional de promoció turística del municipi per a l’any 2018 mitjançant fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, amb l'assistència aquesta setmana a dos esdeveniments. La mostra ITB de Berlín (web) compta amb 10.000 expositors de 200 països i regions en un espai de 160.000 m2, i combina l’assistència de 100.000 professionals vinculats al turisme i 10.000 persones de públic general.

La fira Sevatur a Sant Sebastià (web) permet promocionar el municipi vers un públic de proximitat d’àmbit peninsular, en una mostra que rep 18.000 visitants cada any i també una vuitantena de mitjans de comunicació. La presència a les dues mostres s’articula a partir de l’espai més ampli que promou el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Les properes accions programades són un workshop a la ciutat anglesa de Manchester i la participació a la mostra Expovacaciones a Bilbao. La primera de l’any va ser la presència a la fira Salon des Vacances a Brussel·les.

En aquestes fires hi presenta la nova Guia d’Allotjament i s’hi destaca els guardons i segells de qualitat de que disposa el municipi com a conjunt com és el de Destinació Familiar; o de les seves platges, serveis i equipaments: Bandera Blava, Pla de Qualitat en Destí, Q de Qualitat Turística, Itinerari Blau o Vies Braves. Altres fórmules de promoció del municipi s’estan desenvolupant en el món digital. L’any 2017 els diversos llocs web municipals van sumar 887.758 visites (+42%) i d’aquestes 452.240 corresponen al portal turístic (+28%).


Promoció turística del municipi a fires de turisme

Participació a ITB Berlín i Sevatur Sant Sebastià 2018

En el marc del programa anual de difusió del municipi

Potenciació de l’alllotjament i dels segells de qualitat

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 1064 vegades