Dimarts, 27 Febrer 2018 14:08

8è Concurs de Miniremakes

Lliurament de propostes fins al 16 de març

Vuitè Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro (web), convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Llibreria 22 de Girona. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en qualsevol tècnica una escena de 30 segons a tres minuts i mig, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació es tanca el 16 de març de 2018. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema.

Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros respectivament), i també un guardó del públic (150 euros) per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, dissabte 21 d’abril (18 h) al Sala Polivalent de Castell d’Aro (entrada lliure). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Llibreria 22 (ambdós honorífics, sense remuneració econòmica).

La participació està limitada a una única proposta per concursant, i que cal lliurar mitjançant WeTransfer o Dropbox, tant el miniremake a concurs com l’escena original, a miniremakes@arocinema.com, comprimits en H264 i en format .mov o .mp4 i 720p. S’accepten tots els gèneres i qualsevol antiguitat, però es recomana que sigui un títol conegut. També s’accepten paròdies (tractament d’una escena amb humor i sarcasme), crossovers (barreja de dos o més títols o personatges) i tràilers i títols de crèdit.


8è Concurs de Miniremakes de Castell-Platja d’Aro

Reproduccions d’escenes de sèries tv, cinema o videoclips

També paròdies, crossovers, tràilers i títols de credit

Termini lliurament: 16 de març · Exhibició: 14 d'abril

Informació: Arocinema · web · facebook


 

Llegir 776 vegades