Dissabte, 03 Febrer 2018 11:46

Premis del Gran Sorteig de Nadal

Lliurament dels premis als afortunats d’enguany

Lliurament de premis de la segona edició del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la proposta de dinamització comercial del municipi en motiu de les festivitats nadalenques. Si ara fa un mes es van escollir, per sorteig i davant de notari, les butlletes afortunades entre més de 25.000 aportades pel centenar d’establiments participants, el dissabte 3 de febrer ha estat la jornada per fer efectiu els guardons a la Plaça Major de Platja d’Aro.

L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Toyota Aygo i també en milers d’euros en regals que conté en el seu interior (aportats pels comerços i serveis que participaven a la promoció) ha estat Elisenda Carrera d’Aiguafreda, amb el butlleta número 11.765 lliurada a la Llibreria G94. El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica i un conjunt de regals ha recaigut en Sandra Vergeli de Platja d’Aro, amb la butlleta número 6.770 lliurada a Regal d’Aro. El Tercer Premi, consistent en un cap de setmana al municipi i també un conjunt de regals, correspon a Catalin Capraru de Palafrugell amb la butlleta número 21.793 lliurada a la sabateria infantil Passets.

Del 2 de desembre de 2017, tot coincidint amb l’Encesa de Llums de Nadal al municipi, i fins al 5 de gener d’enguany jornada de la Cavalcada de Reis, tothom que comprava per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis del municipi adherits a la campanya podia desar una butlleta de participació amb les seves dades personals a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments i, per tant, optar a algun dels tres premis del sorteig. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Cyclingpointemporda Platja d’Aro.


Lliurament de premis 2n Gran Sorteig de Nadal

Reconeixement als tres premis del concurs d’enguany

Un cotxe Toyota Aygo, una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi

Hi ha participat un centenar d’establiments que han aportat més de 25.000 butlletes

Informació: regidoria de Promoció Econòmica · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com


 

 

Llegir 1633 vegades