Dilluns, 29 Gener 2018 14:33

Concurs digital infantil Aqualia 2018

Un alumne de l’Escola Els Estanys guardonat

Cristian Galán García, alumne de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, ha obtingut un dels premis individuals del concurs digital infantil Missió depuració, organitzat per Aqualia, empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigua a Castell-Platja d’Aro. La convocatòria ha comptat amb la participació global de 8.500 escolars de 3r i 4rt curs de Primària en els municipis on la companyia presta serveis d’aigua a l’estat espanyol, Portugal, d’Itàlia i la República Txeca.

El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Miquel Chamorro, conjuntament amb el responsable de Girona Nord d’Aqualia, Jordi Johé, han lliurat el guardó al jove guanyador, que ha aconseguit una tauleta tàctil com a premi. L’objectiu del concurs ha era aconseguir que els infants coneguessin el recorregut de l’aigua des de que és utilitzada a casa fins que es retorna al medi natural, un cop depurada, i com les aigües residuals es poden reutilitzar per a altres usos.

Al lloc web del concurs disposaven d’un ampli contingut audiovisual i gràfic per ampliar el coneixement sobre aquest procés. Posteriorment, els alumnes havien de plasmar en les seves composicions el coneixement adquirit sobre la depuració i la reutilització de l'aigua. Amb la convocatòria d’enguany, el concurs digital infantil assoleix la seva quinzena edició.


Premi Concurs Aqualia 2018

Un alumne de l’escola Els Estanys de Platja d’Aro, guardonat

Concurs digital infantil Missió pepuració amb 8.500 participants

Desenvolupat simultàniament a l’estat Espanyol, Portugal, Itàlia i Rep. Txeca

Informació:www.missiodepuracio.cat


 

Llegir 1196 vegades