Dilluns, 08 Gener 2018 14:32

Inscripcions Rua de Carnaval 2018

Col·lectives: 15 de gener · Individuals: 16 de gener

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ja prepara una de les grans cites de l’any al municipi, el Carnaval 2018, del 3 al 14 de febrer i que té com a punt àlgid la Gran Rua de Carrosses i Comparses, el dissabte 10 de febrer (11 h i 16 h). Dilluns 15 de gener, abans de les 14 h poden fer-ho en bloc les colles carnavalesques de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro mitjançant les entitats que les coordinen. L’endemà, dimarts 16 de gener, s’obre el termini general per materialitzar-les per correu electrònic a carnaval@platjadaro.com, tot i que es reserven set llocs per inscripcions presencials a l’Oficina de Turisme per aquell mateix dia de 8 a 12 h (si no s’ocupessin es completarien amb les peticions rebudes per email que haguessin quedat en llista d’espera).

Enguany hi podran desfilar un màxim de 10 colles al matí (11 h) que tindran subvenció, però no optaran a premi; i 65 colles més a la tarda (16 h) que tindran subvenció i, a més a més, optaran a premi. En el moment de fer la inscripció cal adjuntar còpia de l’assegurança de responsabilitat civil i assegurança de circulació de la carrossa, també presentar certificat de l’ITV en vigor o en el cas de plataformes còpia de la revisió general de plataforma -frens i fre de mà inclosos-. El dia de la Rua, cal portar com a mínim un extintor (amb la revisió en vigor) a cada carrossa, vehicle o remolc; i no es podran dur més de 10 litres de combustible de reserva.

S’estableixen cinc grans categories amb guardons per als cinc primers classificats de cadascuna de les mateixes: Carrossa Gran (2.475 euros en premis), Carrossa Petita (1.695 euros en premis), Comparsa (1.450 euros en premis), Disfressa (1.450 euros en premis) i Colles Locals (1.040 euros); i també premi únic a la millor colla debutant en el Carnaval de Platja d’Aro (250 euros). A més a més s’obtindrà una subvenció de 250 euros per carrossa, i de 3 euros per cada persona disfressada (les comparses han de ser d’un mínim de 25 components).

El jurat qualificador puntuarà d’acord a criteris relacionats amb la coreografia, la disfressa, la carrossa i l’animació. La coreografia davant la tribuna on hi haurà situat el jurat és la única que es qualifica i no pot superar els dos minuts de durada. Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el ball de Carnaval que es realitzarà el mateix dissabte 10 de febrer al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La festa comença a la mitjanit i el lliurament de guardons serà a l’entorn de l’1.30 h.


Inscripcions Rua de Carnaval 2018

Dilluns 15 de gener: col·lectives de colles locals, Sant Feliu i Santa Cristina d’Aro

Dimarts 16 de gener: generals a carnaval@platjdaro.com o a l’Oficina de Turisme

Podran desfilar 10 colles al matí (11 h) i 65 a la tarda (16 h) i totes obtindran subvenció

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

 

Llegir 1355 vegades