Divendres, 22 Desembre 2017 08:49

Butlletí d’Informació Municipal núm. 19

Publicada l’edició d’hivern i primavera de 2018

L’Ajuntament publica i distribueix els 5.000 exemplars del divuitè Butlletí d’Informació Municipal, corresponent a l’hivern i primavera de 2018. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències del consistori i n’hi ha una versió digital (aquí). Es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència.

L’obertura està dedicada al Pla per a la Millora i l’Impuls del Comerç. Hi ha un reportatge central sobre les múltiples activitats de Nadal; i d’altres de més breus sobre els cinc anys del Parc dels Estanys, els nous espais de lleure per a gossos, l’ampliació de les sales d’art a la Masia Bas, el nou guardó de qualitat obtingut per la Policia Local o un resum de les subvencions per a projectes de cooperació internacional. També hi ha dues seccions de notícies (esdeveniments passats i novetats de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza José Álvarez André, un platjarenc que juga a la lliga professional de corfbol a Holanda. També hi ha un reportatge fotogràfic amb una selecció d’instantànies de les principals activitats dels darrers mesos. La secció El racó de la memòria, que proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la redescoberta del pas del Carrilet sobre el pont del riu Ridaura. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten l’Associació Catalana d’Amats del Vi, Probens-Promoció i Benestar Social i el Club Ciclista Platja d’Aro-Escurçons Vall d’Aro. Darrerament, els sis grups polítics municipals també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTubeFacebookTwitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 19è Butlletí d'Informació Municipal

Període de d’hivern i primavera de 2018 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: Pla per a la Millora i l’Impuls del Comerç

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

Llegir 1114 vegades