Dimecres, 29 Novembre 2017 13:37

Segona edició del “Gran Sorteig de Nadal”

Campanya de dinamització comercial fins al 5 de gener

Torna el Gran Sorteig de Nadal, la proposta de dinamització comercial del municipi que sorteja, de nou, un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior. Enguany, com a novetat, s’hi afegeixen dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi. Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.

El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament, on el dissabte 7 de gener de 2018 (18 h) s’hi farà el sorteig per desvetllar tant l’afortunat  amb el cotxe com dels altres dos premis. Una iniciativa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro -que l’any passat va aplegar més de 20.000 butlletes- amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Cyclingpointemporda Platja d’Aro. Una campanya que s’inicia el mateix dia que es realitza l’Encesa de Llums de Nadal dissabte 2 de desembre (18.30 h).

S’obre així el programa d’activitats de Nadal al municipi (pdf), que inclou: 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques l’exposició del tió i la bústia reial monumentals, propostes a l’entorn de La Marató, exposicions de caire nadalenc al Castell de Benedormiens, Pessebre Vivent de Castell d’Aro, concerts de Nadal de la Coral de la Vall d’Aro i de l’Escola Municipal de Música, mostra del Fons Municipal d’Art, Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens i el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis de l’Orient.


Gran Sorteig de Nadal 2017

Segona edició de la campanya de promoció turística i dinamització comercial

Toyota Aygo, bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i milers d’euros en regals

Sorteig entre els clients de comerços locals del 2 de desembre al 5 de gener

Informació: ARO impulsa · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web


 

Llegir 107 vegades