Dilluns, 13 Novembre 2017 16:02

Festa del Dia Universal de la Infància

Dissabte 18 de novembre al Palau d’Esports i Congressos

Jornada lúdica, festiva, educativa i solidària per a nenes i nens fins a 12 anys i les seves famílies, dissabte 18 de novembre al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (16.30-20 h) en motiu del Dia Universal de la Infància (pdf). El programa d’activitats, totes gratuïtes, s’inicia amb tallers i activitats relacionades amb els drets dels infants (16.30 h), i també hi ha xocolatada popular (17.30 h), i com a cloenda, espectacle d’animació infantil a càrrec del Grup Xiula (19 h).

En el conjunt de propostes destaquen activitats, tallers i exposicions a càrrec de diverses ONG, el Banc dels Aliments i Protecció Civil. També hi haurà gimcana familiar, jocs heurístic, zona de ball i jocs; i el racó de psicomotricitat i tallers per als més petits de tots. Alhora, durant tota la tarda, hi ha instal·lat un estand solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.).

La diada commemora el 20 de novembre de l'any 1959 quan es va signar la Declaració Universal dels Drets de l’Infant; i també el 20 de novembre de 1989 data d’adopció de la Convenció dels Drets de l’Infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides. Justament per això, durant tota aquesta setmana els espais municipals de lleure educatiu -Casa Lila, Casals Prejúnior i Casal Júniors- treballaran els continguts de l’exposició Los pueblos indígenas, cedida per Global Humanitaria.


Festa del Dia Universal de la Infància 2018

Dissabte 18 de novembre · 16.30-20 h Palau d’Esports i Congressos, Platja d'Aro

Jornada lúdica, festiva i educativa amb activitats per a nenes i nens fins a 12 anys

També, tota la tarda, estand solidari de recollida d’aliments i roba infantil

Informació: àrea d’Infància i Adolescència · T 972 825 605 · casalila@platjadaro.com · pdf


 

 

Llegir 58 vegades