Divendres, 03 Novembre 2017 12:12

Exposició Biennal d’Artistes Locals

Del 4 al 26 de novembre al Castell de Benedormiens

Les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acullen una nova edició de l’exposició de caràcter biennal d’artistes locals de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (pdf), organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb la participació de 48 autors que hi presenten tècniques diverses: pintura, escultura, cistelleria i tapís. La mostra es pot visitar, en entrada lliure i gratuïta, del 4 al 26 de novembre (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-19 h). La inauguració de l’exposició és demà dissabte 4 de novembre (19 h), moment en que també es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori.

A l’exposició hi participen Maria Bagudanch, Antonia Bañuelos, M. Teresa Baus, Manuel Blanco, Rosa M. Bober, Beatriz Bugliani, Iratxe Caño, Rosa M. Cuadrado, Elena Dontsova, Josep Figueras, Ramona Huertas, Àngel Iglesias, Ana Lentsch, Antonio Marqués, Josephine Martínez, Svetlana Novikova, Pol Peiró, M. Carmen Rodríguez, Dolors Rico, Jaume Rodríguez, Antoni Rojas, Joaquim Ros, Maria Suñer, Edelmira Valentí, Natalia Yurina i Josep Zamora (pintura), Josep Bamala (escultura), M. Dolors Agustí, M. Pilar Bas, Antonia Casas, Angelina Chavero, Isabel Chavero, Glòria Comas, Clarie Denoyette, Carmen Fuertes, Manoli Jardón, M. Paz López, Fina Navarro, Mercè Paytuví, M. Dolors Pueyo, Imma Pou, M. Gràcia Rica, Francesca Rigau, Charo Silveira, Lydia Sturm, Miquel Villanueva, Willy Wassink (tapís) i Lídia Coello i M. Jesús Pérez (cistelleria).

La proposta forma part del cicle anual d’exposicions al municipi que s’estén a tres espais. Així, el Castell de Benedormiens també acollirà, abans no acabi l’any, una col·lectiva de diorames, pessebres i composicions nadalenques. Simultàniament, a la planta superior hi ha un espai permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art configurat per obres dels artistes que hi han exposat durant més de tres dècades. Alhora, el Parc dels Estanys de Platja d’Aro és escenari de la mostra escultòrica de peces gran format de Clemente Ochoa a l’aire lliure. Darrerament, el programa expositiu a la Masia Bas de Platja d’Aro preveu per al proper Nadal la proposta Una passejada pel Fons Municipal d’Art.


Exposició Biennal d’Artistes Locals

Mostra de 48 autors locals (pintura, escultura, cistelleria i tapís)

Castell de Benedormiens, Castell d’Aro · Del 4 al 26 de novembre

En el marc del Cicle Anual d’Exposicions a Castell-Platja d’Aro 2017

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 114 vegades