Dilluns, 30 Octubre 2017 14:12

Resultats 3a Lligueta Running Vall d’Aro

Prop de 400 participants en les quatre proves

La tercera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro (web) ha tancat el període de competició amb 393 inscripcions en el conjunt de quatre proves programades entre l’estiu i la tardor d’enguany. Aquesta ha estat la tercera experiència d’una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, a partir d’un circuit de quatre curses de muntanya -una menys que ara fa un any- de perfil tècnic i de recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos poc coneguts pel turisme tradicional.

Una iniciativa la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i tempsXcurses amb la col·laboració de la Diputació de Girona, Decathlon Platja d’Aro i Marisch Cotcho. El format de la lligueta permetia inscriure’s al conjunt de curses -algunes existents des de fa anys i d’altres de nova creació- a esportistes d’alt nivell, alhora que ha mantingut l’opció de participar només en una o diverses marxes i fer-ho des d’una vessant més popular.

Les proves d’enguany han estat Cursa Nocturna de Platja d’Aro (25 d’agost amb 164 participants); Cursa de Castell d’Aro (17 de setembre amb 78 inscripcions), Cursa Lineal del Camí de Ronda (8 d’octubre amb 57 participants) i finalment, Marxa dels 20 km (diumenge 22 d’octubre amb 94 inscrits). Més enllà dels guardons de cada prova també s’han lliurat els premis als tres millors classificats entre els que han participat a les quatre curses d’enguany. En la modalitat femenina han estat Meritxell Deulofeu (570 punts), Anna Barbé (295) i Maria Giró (216); i en la masculina Roger Gómez (525 punts), Evelí García (415) i Diego Infante (265).


Resultats finals · 3a Lligueta Running Vall d’Aro 2017

Prop de 400 participants a les quatre curses de muntanya, d’agost a octubre

Combina el caràcter popular amb l’exigència per a esportistes d’alt nivell

Possibilitat de participar-hi puntualment o fer-ho a totes les marxes

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 954 vegades