Dijous, 26 Octubre 2017 08:02

Nova edició de “Nits de teatre al CAF”

Cicle espectacles del 27 d’octubre al 15 de desembre

Platja d’Aro participa per quart any consecutiu, amb les Nits de Teatre al CAF, en la temporada de tardor de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre (web), un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies professionals d’àmbit local. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre, proposa cinc espectacles, d’octubre a desembre al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (Av. del Cavall Bernat, 47), sempre en divendres (21 h), amb una entrada general de 3 euros (gratuït per als socis de l’entitat) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

L’estrena és divendres 27 d’octubre amb Swellen Tuppersex de ClinClonClown, una proposta carregada d’humor on els estris i exemples que la Swellen fa servir per fer una reunió de Tapper Sex són casolans. La programació continuarà amb Històries quotidianes i incorrectes amb la Flor Roja, divendres 3 de novembre, un fusió de contes, poesia i música en viu sobre l’amor, l’absurditat i el cinisme del nostre dia a dia. Tot seguit, divendres 17 de novembre serà el torn de El cowboy de la trista figura, amb JCorona Cia. de Teatre, un monòleg còmic sobre l’abisme que hi ha entre el què pretenem ser i el què en realitat som.El primer dia de desembre arriba l’espectacle El gran mag Baldiri de Cia. Ortega, un espectacle amb repertori d’il·lusions i ple de situacions poètiques. Darrerament, el 15 de desembre serà el torn d’Awish de Carlo Mò & Mr. Di, una proposta sobre els somnis, els desitjar, l’espera i l’avorriment que reflexiona sobre el món dels desitjos que sovint es troben, no a fora, sinó en un mateix.

Mes enllà de les Nits de Teatre, el CAF també ha programat un segon cicle, El Documental del Mes (web) que esdevé l’extensió del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona, durant tot l’any i arreu del territori català, amb l’estrena de pel·lícules documentals internacionals de qualitat, de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català. A Platja d’Aro serà també els divendres 10 i 24 de novembre i 22 de desembre (20 h) amb una entrada general de 3 euros (gratuït per a socis de l’entitat).


Nits de Teatre al CAF · Tardor 2017

Cinc espectacles del 27 d’octubre al 15 de desembre

Divendres 21 h · Centre l'Avenir Fanalenc, Platja d'Aro

Integrat en la Xarxa Gironina de Cafè Teatre

Informació: Cafè-Teatre (web) · Documental del mes (web)


 

Llegir 1102 vegades