Dimarts, 24 Octubre 2017 11:52

2n Concurs de Fotografia de Tardor

Contra la violència de gènere envers les dones

Segona edició del Concurs de Fotografia de Tardor de Castell-Platja d’Aro contra la violència de gènere envers les dones (pdf), convocat per l’Ajuntament de la mà de la Biblioteca Mercè Rodoreda, obert a majors de 16 anys i en categoria única. El termini de presentació d’obres al mateix equipament finalitza el 15 de novembre d’enguany (i per correu o missatgeria amb registre de sortida fins al 2 de novembre). Lliurament premis dimarts 21 de novembre durant les jornades al municipi Contra la Violència Envers les Dones, i exposició pública de les obres participants al concurs del 21 de novembre al 31 de desembre a la mateixa biblioteca.

La participació ha de ser individual, amb un màxim de tres instantànies, inèdites i no premiades en altres concursos. Han de mesurar, com a mínim 13x18 cm i com a màxim el que pugui incloure un suport A4 que cal presentar en cartolina negra, conjuntament amb la plica amb les dades personals. El jurat seleccionarà cinc imatges, guardonades amb 75 euros cadascuna; i una d’aquestes esdevindrà la imatge de la diada de l’any 2018, amb un guardó suplementari de 100 euros. El jurat estarà format per dos regidors/es de l’Ajuntament, una psicòloga de l’àrea d’Atenció a la Família i d’una representant de l’Associació de Dones.

Simultàniament en aquest concurs de fotografia, la biblioteca té obertes dues convocatòries més. Fins al proper 31 d’octubre d’enguany és vigent la crida per a la sisena edició del Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf); i també és vigent la setzena edició del Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro (pdf) -tira còmica, historieta i animació- (termini de presentació d’originals és del 13 al 25 de novembre) de 2017.


2n Concurs de Fotografia Contra la Violència de Gènere

Lliurament d’obres fins al 15 de novembre a la biblioteca

Categoria única a partir de 16 anys (màxim de 3 obres)

Obertes convocatòries Premi Recerca Local i Concurs de Còmic

Informació: Biblioteca M. Rodoreda · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 219 vegades