Dijous, 28 Setembre 2017 12:13

Formació Professionalitzadora 2017

Dos cursos per fomentar l’ocupabilitat 

Nova oferta de cursos gratuïts de formació per al foment de l’ocupació al municipi adreçat a persones empadronades a Castell-Platja d’Aro i inscrites a la borsa municipal de treball. Els interessats han de per fer preinscripció i superar una entrevista personal que en valorarà la seva idoneïtat (les places són limitades). Els interessats es poden adreçar a la regidoria de Promoció Econòmica, a l’àrea de Joventut, al Club de de la Feina i a l’àrea de Serveis Socials.

El primer és el Curs de recepció i fidelització del client en francès, del 16 d’octubre de 2017 a 15 de març  de 2018, que es realitzarà al centre Trivium Estudi de Platja d’Aro, de dilluns a divendres (9.30-13.30  h) amb una durada global de 270 hores. Per aquest curs és imprescindible tenir nocions de l’idioma (es realitzarà prova de nivell prèvia). Continguts: recepció d’establiments turístics, atenció al client i fidelització, paquet office per a la gestió de recepció i venda, francès mig-avançat per l’atenció al clienti desenvolupament de l’ocupabilitat.

El segon és el Curs d’elaboració i conservació en fresc de productes alimentaris, del 19 d’octubre a 1 de desembre d’enguany, a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, a Vall-llobrega, de dimarts a divendres (9.30-13.30) amb 100 hores de durada. Continguts: elaboració i conservació en fresc de productes alimentaris, normes d´higiene personal per al manipulador d´aliments, riscos laborals, carnisseria i xarcuteria, formatges, peixateria i pràctica.


Formació Professionalitzadora 2017

Adreçats a empadronats inscrits a la borsa municipal de treball

Elaboració i conservació en fresc de productes alimentaris

Recepció i fidelització del client en francès

Informació: ARO impulsa · T 982 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web


 

 

Llegir 1046 vegades