Dimarts, 26 Setembre 2017 13:34

Programa Esportiu Municipal 2017-2018

Activitats per a infants, joves, adults i gent gran

El Programa Esportiu Municipal 2017-2018 (pdf) de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereix per a aquest curs un conjunt de 15 propostes i diverses novetats per a infants, joves, adults i gent gran. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i les activitats comencen la primera setmana d’octubre i finalitzen el juny de 2018, tot seguint el calendari escolar, a uns preus que oscil·len entre les 57 euros per a tot el curs i els 85 euros el trimestre.

S’estrena la proposta Barrufets per a infants de 3 a 5 anys (P3-P5) amb un Programa de Psicomotricitat dos cops la setmana al Palau d’Esports i Congressos, amb la voluntat de desenvolupar els aspectes motrius bàsics dels més menuts a través d’accions corporals i del treball lúdic sobre l’espai i el temps. Alhora, també poden participar d’una segona proposta: iniciació al tennis a les instal·lacions esportives de l’Hostal de la Gavina.

La franja Infantil, per a nens i nenes de 6 a 12 anys (1r-6è Primària), ofereix dos dies la setmana Escola Preesportiva (6 a 8 anys) a la Sala Polivalent de Castell d’Aro i Escola Esportiva (de 9 a 12 anys) al Palau d’Esports i Congressos, un model d’educació integral a través de la pràctica esportiva primer no reglamentada i després amb la descoberta de diverses disciplines (bàsquet, handbol, voleibol, etc.). També s’ofereixen sessions de gimnàstica rítmica dos cops la setmana.

Per a l’etapa Júnior, noies i nois de 13 a 16 anys (1r-4t d’ESO) enguany es recupera l’Escola de bàsquet -dilluns i dimecres al Palau d’Esports i Congressos- i es manté l’oferta de l’Escola de vela els dissabtes al matí al Club Nàutic Port d’Aro. Els joves a partir de 17 anys poden gaudir de la nova proposta Jovesport, cada dilluns i dimecres al vespre al Palau d’Esports i Congressos.

Els Adults tenen al seu abast les propostes de natació al Complex Esportiu Riembau (grup Inicial i Avançat), Tao Yin i diversos grups de Pilates. Els més gran de 65 anys, també poden gaudir de Tao Yin i de gimnàstica de manteniment. També durant tot l’any es programen amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, sessions de dinamització dels Parcs Urbans de Salut i de la Xarxa d’Itineraris Saludables.


Programa Esportiu Municipal 2017-2018

Un conjunt de 15 propostes per a totes les edats

Oferta des de Barrufets (Educació Infantil) fins a gent gran

Simultàniament hi ha una vintena d’entitats esportives actives

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · pdf


 

 

 

Llegir 1727 vegades