Divendres, 22 Setembre 2017 07:45

Gil Granero exposa a Castell d’Aro

Fins al 29 d’octubre al Castell de Benedormiens

El cicle expositiu d’enguany a Castell-Platja d’Aro continua a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, amb la mostra Pell de pigments de Gil Granero (pdf), amb un recull d’una seixantena d’obres pictòriques, que donen una visió panoràmica de la seva trajectòria artística, des dels seus inicis fins a l’actualitat. Es pot visitar del 23 de setembre al 29 d’octubre en entrada lliure i gratuïta (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-19 h). En motiu de mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, es presentarà el catàleg commemoratiu editat pel consistori.

Nascuda a Barcelona, Margarita Gil Granero (web) va cursar estudis de Belles Arts i de Filosofia i Lletres. Va ampliar la seva formació d’estudis de gravat a l’Institut Piero Vannunci de Perugia (Itàlia) i a l’Institut de les Arts del Llibre de Barcelona, tècnica que ha contribuït en el seu estil, impregnat de tot el que fa referència a la manipulació del paper, els monotips i altres elements relacionats amb el gravat. Des de la seva primera exposició l’any 1992 ho va regularment a diverses ciutats catalanes -Barcelona, Girona, Cadaqués, Olot, Cambrils o Sant Sadurní d’Anoia, etc.- i d’arreu –París, Dubai, Madrid, Saragossa, Santander, Pamplona, Osca, Ginebra, Saint Tropez, Bordeus, Milà, Tolosa o Marsella-.

La proposta forma part del cicle anual d’exposicions al municipi que s’estén a tres espais. Així, el Castell de Benedormiens també acollirà, abans no acabi l’any, una col·lectiva d’artistes locals (del 4 al 26 de novembre), alhora que a la planta superior hi ha un espai permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art configurat per una selecció d’obres dels artistes que hi ha exposat durant més de tres dècades. Alhora, el Parc dels Estanys de Platja d’Aro és escenari d’una mostra escultòrica de gran format a l’aire lliure: actualment amb peces de Clemente Ochoa -pdf-. (fins al 28 de gener de 2018) i la Masia Bas de Platja d’Aro d’una retrospectiva a l’entorn dels 25 anys de trajectòria de l’Escola de Tapís de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró -pdf- (fins al 8 d’octubre).


Gil Granero exposa a Castell d’Aro

Del 23 de setembre al 29 d’octubre al Castell de Benedormiens

Caps de setmana i festius 11-13 h i 17-19 h, entrada lliure i gratuïta

En el marc del cicle anual d’exposicions a Castell-Platja d’Aro

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 61 vegades