Dijous, 07 Setembre 2017 12:17

Aula Municipal d’Adults 2017-2018

Inscripcions del 12 al 22 de setembre als centres cívics

Període d’inscripció a l’Aula Municipal d’Adults de Castell-Platja d’Aro per al curs 2017-201 (pdf). Els alumnes preinscrits s’han d’adreçar al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro del 18 al 23 de setembre (de dilluns a divendres 10-13 h i 16-18 h) o al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro el dimarts 12 o el dijous 14 de setembre (16-17 h). Els alumnes sense preinscripció, a partir del 12 de setembre se’ls donarà dia i hora per fer una prova de nivell. Cal presentar NIF, passaport o NIE.

L’escola, amb seu als dos centres cívics municipals, és un servei de la regidoria de Dinamització Comunitària i Participació Ciutadana amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, que s’adreça a la població adulta -a partir de 16 anys- amb una participació mitjana de més de 200 alumnes acompanyats per un equip de sis professionals i una dotzena de voluntaris.

En formació no reglada s'ofereixen programes de Formació Bàsica i Instrumental (Alfabetització en castellà; Formació bàsica en lectura comprensiva, escriptura creativa i matemàtiques bàsiques; Neolectors de lectura comprensiva, ortografia bàsica i matemàtiques), Cursos de Llengua Oral-Castellà (Nivell inicial i Nivell inicial intensiu) i Formació Continuada (Taller de lectura en català).

En formació reglada hi ha cursos d'Espanyol com a Llengua Estrangera (Nivells A1, A2 i B1 i B2) i el Programa d’Acollida i Coneixement de l’Entorn –PACE amb activitats complementàries a la formació per afavorir l’intercanvi i la relació entre l’alumnat, el coneixement de la cultura popular i tradicional catalana, donar a conèixer els recursos i serveis del municipi i, per promoure una educació per la salut i el treball.


Inscripcions Aula Municipal d’Adults Curs 2017-2018

Del 12 al 22 de setembre per a preinscrits i noves incorporacions

Cinc d’àmbits de formació reglada i no reglada per a majors de 16 anys

Doble seu de l’escola en els centres cívics municipals de Castell d’Aro i Platja d’Aro

Informació i inscripcions: Aula Municipal d’Adults · T 972 818 341 · aula.adults@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 1351 vegades