Dimecres, 06 Setembre 2017 14:26

El Barça Lassa de Bàsquet a Platja d’Aro

Estatge de preparació i partit el 24 de setembre

El Barça Lassa de Bàsquet (web) farà una estada de preparació al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, del 21 i al 23 de setembre (a porta tancada), que culminarà l’endemà, diumenge dia 24 amb un partit amb l’UCAM Múrcia. Tot i que l’equip ja fa dies que s’entrena i que està disputat diversos partits de preparació, a Platja d’Aro, serà el primer cop en la pretemporada que es preveu que hi siguin tots els jugadors de la plantilla, inclosos els que actualment són a l’Eurobasket 2017.

El partit s’ha programat per al diumenge 24 de setembre a les 12.30 h (obertura de portes a les 11 h). Les entrades per a un màxim de 1.200 localitats es posen a la venda, de manera anticipada del 7 al 23 de setembre a cinc establiments col·laboradors de Platja d’Aro: Intersport, Mavericks Surf Shop, Photos Platja d’Aro, Perfumeria Vall i Can Bonini-Penya Blaugrana de Castell-Platja d’Aro. El mateix dia del partit també es podran comprar a taquilla. Preus: menors de 5 anys, gratuït; infants i joves de 5 a 15 anys, 5 euros; i a partir de 16 anys i adults, 10 euros.

Amb la celebració del torneig, es manté la llarga tradició del municipi com a seu de concentracions d’equips de bàsquet de primer nivell. Aquest estiu i ha fet estada la selecció espanyola masculina sots 20 i l’UMMC Ekaterinburg de la lliga femenina russa. Altres clubs que hi ha fet concentracions o partits han estat els equips masculins del Joventut de Badalona, Saragossa, Màlaga, Manresa, Menorca, Gran Canària, Alba de Berlín, Dynamo i Zènit de Sant Petesburg, Kiev, Donetsk o el mateix FC Barcelona ara fa uns anys. I també els clubs femenins Uni Girona, Barça CBS o la selecció espanyola sots 17 i la femenina absoluta dels Estats Units, entre d’altres.


Presentació del partit de bàsquet Barça Lassa-UCAM Múrcia

Diumenge 24 de setembre · 12.30 h Palau d’Esports i Congressos

Entrades: 5 euros (5-15 anys) i 10 euros (a partir de 16 anys)

Culminació de l’estada de preparació prèvia de l’equip al municipi

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 637 vegades