Dilluns, 21 Agost 2017 12:30

Comunicat de la Comunitat Islàmica del municipi

Manifest contra els atemptats terroristes al país

Comunicat: 

Atemptat a la Rambla de Barcelona i a Cambrils 

La comunitat islàmica de Castell-Platja d'Aro expressa la seva enèrgica condemna i repulsa per l'atemptat terrorista comès el dijous 17 a Barcelona, on una furgoneta va atropellar a les 17h varies persones a la Rambla de la ciutat comtal, que va deixar almenys 13 persones mortes i un centenar de ferits, com la repulsa a l'acte comès durant la nit del 18 a Cambrils. 

Els musulmans de Castell-Platja d'Aro expressen les seves condolences a les famílies de les víctimes, desitjant la plena recuperació dels ferits i transmetre la nostra solidaritat amb el poble Barcelonés, de Cambrils i l'espanyol.

Davant d'aquest fet criminal, la Comunitat Islàmica de Castell Platja d'Aro reitera el seu ple compromís en la lluita contra qualsevol tipus de terrorisme i espera que els responsables d'aquests atemptats siguin detinguts i portats a la justícia. 

Ens afegim als actes de condemna d'aquest acte sanguinari, i a les mostres de suport que s'estan organitzant tant a Barcelona com arreu de Catalunya i a la nostra població. 

I com es menciona en el manifest del Consell islàmic de Catalunya del qual formem part: "Sempre seguim creient en els valors de la diversitat, la convivencia i la pluralitat que estem gaudim tots plegats i en aquests moments hem d'estar més units per continuar treballant per la pau, rebutjant el terrorisme, l'atrocitat i la delinqüència que estan patint tots els països." 

Comunitat Islàmica de Castell-Platja d'Aro

Llegir 368 vegades