Divendres, 18 Agost 2017 16:34

Nous materials de turisme familiar

Joc de memòria i quadern d’activitats

De la mà de l’equip gironí d’Il·lustració XuxuLanstrum la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro estrena, aquest estiu, dos nous productes que combinen la promoció i l’entreteniment, adreçats als més menuts que visiten el municipi: un joc de memòria de amb 24 parelles i un quadern d’activitats de 16 pàgines amb diverses propostes (dibuix, Sudoku, cerca de diferències, camins, relació d’objectes o textures, tres en ratlla...).

Ambdós productes estan protagonitzats per en Xalarí, el personatge que des de fa un any acompanya les accions, activitats i promocions de turisme adreçades al públic familiar. Els seus traços volen transmetre tendresa entre els infantils, alegria mitjançant els múltiples colors que l’acompanyen i el recordatori d’elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i una cua que simbolitza les onades del mar.

El municipi va assolir l’any 2014 l’acreditació oficial com a Destinació Familiar, guardó de qualitat que concedeix l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Per assolir aquesta certificació que actualment només tenen 24 espais de Catalunya (19 de platja i 5 de muntanya), és fruit de la implicació i el treball conjunt de l’Ajuntament i de l’empresariat local, ja que hi ha un conjunt de requisits que cal complir -tant des de l’àmbit públic com des de l’oferta de serveis del sector privat-, bàsicament en millores en l’allotjament, les infraestructures i la restauració.

El segell català és pioner a Europa i respon al fet que el 60% dels visitants que arriben al país són, justament, famílies. El distintiu, nascut l’any 2003, té la voluntat de satisfer i fidelitzar aquest segment mitjançant localitats amb una oferta especialitzada tant a nivell de serveis turístics com en propostes d’entreteniment i oci. Al municipi s’hi desenvolupa, per exemple, el Mini Club Infantil-Ludoteca a la Platja Gran, el Festival Xalaro d’Espectacles de Turisme Familiar, sessions d’animació i tallers infantils i familiars al Passeig Marítim i la biblioteca o visites guiades naturalistes, teatralitzades i familiars.


Nous Materials de Turisme Familiar

Joc de memòria de 24 parelles i quadern d’activitats amb diverses propostes

Protagonitzats pel personatge Xalarí, creat per l’equip d’il·lustració XuxuLanstrum

En el marc de l’acreditació del municipi com a Destinació de Turisme Familiar

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turismefamiliar@platjadaro.com


 

 

Llegir 794 vegades