Dijous, 10 Agost 2017 06:34

3a Lligueta Running Vall d’Aro

Quatre curses del 25 d’agost al 22 d’octubre d’enguany

Tercera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro (web), una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, a partir d’un circuit de quatre curses de muntanya de perfil tècnic i de recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos del municipi poc coneguts pel turisme tradicional: La Nocturna (divendres 25 d’agost), Cursa de Castell d’Aro (diumenge 17 de setembre · classificació), Cursa Lineal del Camí de Ronda (diumenge 8 d’octubre · classificació) i La Marxa dels 20 km (diumenge 22 d’octubre).

Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i de tempsXcurses, que agrupa, des de l’any 2015, diverses marxes que ja existien i d’altres de nova creació. Hom pot participar a totes, diverses o només una de les curses, tant esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular. Les inscripcions en línia ja són obertes i limitades a un màxim de 400 persones per cursa i inclou assegurança, servei de dutxes, guarda-roba, obsequi i avituallament final. La recollida anticipada de dorsals és el dia anterior a la cursa a la botiga Decathlon de Platja d’Aro.

En relació als guardons, en cada cursa hi ha 1r, 2n i 3r Premi absolut femení i masculí, 1r Premi al millor atleta local (femení i masculí) i al participant de més edat (masculí i femení). Per a la classificació global de la Lligueta, per establir els guardons de 1r, 2n i 3r classificats femení i masculí, totes les curses són puntuables i es repartiran punts a cada participant. Cada marxa està senyalitzada i autoritzada i al llarg del recorregut hi ha instal·lats diversos punts de control. L’edat mínima per participar-hi és de 16 anys i els menors d’edat han de presentar autorització del pare, mare o tutor legal. No es permet córrer amb animals. Col·laboren en l’organització Marisch Cotcho, Decathlon Platja d’Aro i la Diputació de Girona.


3a Lligueta Running Vall d’Aro 2017

Proposta de quatre curses de muntanya d’agost a octubre

Combina la participació popular amb esportistes d’alt nivell

Possibilitat de participar-hi puntualment o fer-ho a totes les marxes

Informació: regidoria d’Esports · T 972 817 179 · esports@platjadaro.com · web


 

Llegir 544 vegades