Dimarts, 08 Agost 2017 16:30

Convocatòria Exposició d’Artistes Locals

Presentació d’obres del 18 al 29 de setembre

L’Ajuntament inicia el procés per poder participar a l’exposició biennal col·lectiva d’artistes locals de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. La convocatòria s’adreça als artistes majors d’edat que resideixen o treballen al municipi, a tots els alumnes de l’Escola Municipal d’Art i a les persones que participen en activitats artístiques promogudes per associacions del municipi i per l’ajuntament. Les obres s’exposaran del 4 al 26 de novembre d’enguany al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (caps de setmana i festius) i s’acompanyarà de l’edició d’un catàleg commemoratiu.

Els interessants han de presentar la seva sol·licitud a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, del 18 al 29 de setembre (de dilluns a divendres 8-15 h). Les obres seran seleccionades per rigorós ordre d’inscripció fins a completar l’espai disponible a les sales d’exposicions del castell, amb un màxim d’una per artista en qualsevol tècnica (pintura, escultura, fotografia, tapís, art tèxtil, etc. -excepte instal·lacions o perfomances) i que configuraran, conjuntament, la vuitena edició d’aquesta iniciativa.

L’Exposició d’Artistes Locals forma part cicle anual d’arts plàstiques al municipi que s’estén a tres espais. Fins al 17 de setembre el Castell de Benedormiens acull la mostra 50 Anys de pintura d’Artigau (pdf) i, abans no acabi l’any, també la proposta pictòrica Pell de pigments de Gil Granero (del 23 de setembre al 29 d’octubre). El Parc dels Estanys és escenari de la mostra escultòrica de gran format a l’aire lliure de Clemente Ochoa (pdf). Darrerament, l’espai cultural de la Masia Bas, acull la col·lectiva internacional d’art contemporani Summer Lovin’ -pdf- (fins a l’11 de setembre) i una retrospectiva de l’Escola de Tapís de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (del 16 de setembre al 8 d’octubre).


Convocatòria Exposició Artistes Locals 2017

Presentació d’obres i sol·licituds del 18 al 29 de setembre

Exposició al Castell de Benedormiens i edició de catàleg

Mostra bianual, enguany del 4 al 26 de novembre

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com 


 

Llegir 1415 vegades