Dimarts, 08 Agost 2017 13:24

Nou espai de lleure per a gossos

Parc de 1.300 m2 al sector dels Estanys de Platja d’Aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha obert al públic aquest mes d’agost el segon espai del municipi destinat al lleure de gossos. Són 1.300 m2 entre el carrer Luxemburg i l’avinguda de París de Platja d’Aro, en una zona verda del sector dels Estanys envoltada de places d’aparcament públic. El parc està delimitat per una tanca metàl·lica d’una alçada de metre i mig i s’hi accedeix per una doble porta que genera un espai segur on deslligar l’animal.

També s’hi ha instal·lat una font d’aigua, bancs i papereres, arbrat i dispensadors de bosses per recollir els residus que generin els gossos. El pressupost global de la intervenció ha estat de 17.721 euros. Aquest espai està dissenyat perquè els gossos hi puguin córrer i esbargir-se lliurament, sense necessitat d’estar lligats per una corretja alhora que els seus propietaris tinguin l’oportunitat de compartir temps amb persones de gustos i aficions similars i perquè també es dinamitzin algunes zones verdes del municipi.

Amb els mateixos objectius i amb característiques molt similars es va crear fa un any i mig un primer espai a l’entrada de Mas Semi de Castell d’Aro amb un superfície 1.520 m2. Alhora hi ha en projecte la creació de dos espais, un al centre urbà de Platja d’Aro, proper a la Plaça de la Sardana, i l’altre a la zona de Riuet, propera al Club Nàutic Port d’Aro. Castell-Platja d’Aro té vigent des de l’any 2005 l’ordenança municipal de control i tinença d’animals (pdf), on es regulen les condicions higièniques òptimes per al seu allotjament i l’absència de reis sanitari, perill o molèsties als veïns, a altres persones o a l’animal mateix.


Nou espai públic de lleure per a gossos

El municipi estrena el segon parc dissenyat específicament

1.300 m2 entre el c/Luxemburg i av. París al sector dels Estanys

N’hi ha dos més de projectats a la plaça de la Sardana i a Riuet

Informació: regidoria de Serveis Municipals · serveis@platjadaro.com


 

 

Llegir 4582 vegades