Dilluns, 07 Agost 2017 16:29

Butlletí d’Informació Municipal núm. 18

Publicada l’edició d’estiu i tardor de 2017

L’Ajuntament publica i distribueix els 5.000 exemplars del divuitè Butlletí d’Informació Municipal, corresponent a l’estiu i tardor de 2017. L’edició es lliura a les llars familiars mitjançant el servei públic de Correus, però també es pot trobar a les diverses dependències del consistori i n’hi ha una versió digital (aquí). Es va començar a publicar l’estiu de 2010, amb l’objectiu d’informar als ciutadans d’allò que s’està fent des de l’esfera pública i política, tot oferint transparència.

L’obertura està dedicada a les diverses propostes per descobrir el patrimoni local i el reportatge central en les múltiples activitats d’estiu. Altres reportatges més breus, es fixen en el Servei de Mediació en l’Oci Nocturn, el patrimoni submarí de la façana marítima, el nou CAP de Platja d’Aro, el Punt d’Atenció per a la Gent Gran i les seves famílies, el Servei de Transport Social-Xarxa Bus o la càtedra de la Universitat de Girona sobre l’educació de l’espectre autista, situada a Castell d’Aro. I també hi ha dues seccions de notícies (esdeveniments passats i projectes de futur).

L’espai d’entrevista el protagonitza el president de l’Associació local de Voluntaris de Protecció Civil. També hi ha un reportatge fotogràfic de les principals activitats dels darrers mesos. El racó de la memòria proposa a partir de la comparativa de dues fotografies -una d’actual i una d’històrica- la redescoberta de l’accés a la urbanització de S’Agaró Vell. En l’espai dedicat a les entitats s’hi presenten el Club Twirling Platja d’Aro, l’Associació Omniteca i el Punt Nàutic Port d’Aro. Darrerament, els sis grups polítics municipals també hi tenen un espai de lliure expressió.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania, altres canals de comunicació: des de les publicacions en paper (agendes d’activitats i programes de mà de les activitats), fins als entorns digitals (llocs web relacionats amb el consistori, de promoció turística i d’activitats i festivals), presència a les xarxes socials (YouTube, Facebook, Twitter i Instagram) o el servei de notícies via correu electrònic -newsletter-.


Publicat el 18è Butlletí d'Informació Municipal

Període d’estiu i tardor de 2017 (5.000 exemplars)

Reportatge d’obertura: propostes per descobrir el patrimoni local

Seccions de notícies, fotografia, memòria històrica, associacions i grups municipals

Informació: àrea de Comunicació · T 972 804 205 · comunicacio@platjadaro.com · Butlletí


 

 

 

Llegir 815 vegades