Dilluns, 07 Agost 2017 09:52

Exposició d’Artigau a Castell d’Aro

Fins al 17 de setembre al Castell de Benedormiens

Segona exposició d’estiu a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, amb de 45 obres pictòriques d’Artigau -pdf-, que donen una visió panoràmica de més de cinc dècades de trajectòria artística. Es pot visitar fins al 17 de setembre (de dimarts a divendres 18-21 h i caps de setmana i festius 11-13 h i 18-21 h), en entrada lliure i gratuïta. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, també es recull en un catàleg commemoratiu editat pel consistori. Simultàniament, a la planta superior hi ha un espai expositiu permanent amb una selecció del Fons Municipal d’Art.

Francesc Artigau Seguí va néixer a Barcelona en una família d’artesans vinculats al món del teatre, i l’atrezzo, on va treballar-hi fins als 21 anys. Simultàniament, comença a estudiar a L’Escola d’Arts i Oficis secció IV al barri d’Hostafrancs, a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi i als tallers oberts del Cercle Artístic de Sant Lluc. Ha estat docent de pintura a l’escola EINA i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ha realitzat més de 70 exposicions personals i ha participat en nombroses mostres col·lectives i de grup.

Ha treballat principalment amb les Galeries Belarte, Rene Metrás, Adrià, Trece, Parés, Círculo del Arte i Alejandro Sales. La seva obra és present en col·leccions publiques i privades (MACBA Barcelona, MNAC Barcelona, Reina Sofia Madrid, Centro Andaluz de Arte Contemporáneo Sevilla, Centro de Arte Contemporáneo Las Palmas de Gran Canaria, Museu Marítim Barcelona, Can Framís Fundació Vila Casas, Fundació Carmen i Lluis Bassat Mataró, Fundació EINA Barcelona o Fundació Pere Vergés Barcelona).

Més enllà d’aquesta mostra, el castell també acollirà les exposicions de Gil Granero (del 23 de setembre al 29 d’octubre) i una col·lectiva d’artistes locals (del 4 al 26 de novembre). El Parc dels Estanys és escenari fins a gener de 2018 de la mostra escultòrica de gran format de Clemente Ochoa -pdf-. El programa de l’Espai Cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro el configuren la col·lectiva internacional d’art contemporani Summer Lovin’ -pdf- (fins a l’11 de setembre) i una retrospectiva de l’Escola de Tapís de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (del 16 de setembre al 8 d’octubre).


Exposició d’Artigau · 50 Anys de pintura

Del 5 d’agost al 17 de setembre · Castell de Benedormiens, Castell d’Aro

Dimarts-divendres 18-21 h · Caps de setmana i festius 11-13 h i 18-21 h

L’Ajuntament edita catàleg commemoratius amb una selecció de les obres

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · pdf


 

Llegir 70 vegades