Divendres, 28 Juliol 2017 13:26

Fem esport amb una nova app

Promoció d’un estil de vida actiu i saludable

Amb la voluntat d’incentivar al conjunt de la població a assolir un estil de vida actiu i saludable, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, posa en marxa una nova aplicació (app) i lloc web (aquí) que proposa a tothom l’assoliment de diversos reptes que es mesuren a partir de la conversió de les calories que hom consumeix realitzant qualsevol activitat esportiva (individual, en equip, etc.) amb punts que permet l’obtenció de regals directes, promocions o descomptes.

Un dels avantatges es que es pot vincular amb més 15 dispositius i apps majoritàries d’àmbit esportiu i després de registrar-se amb email, facebook o compte Google ja es pot començar a utilitzar des de qualsevol punt geogràfic. El primer repte plantejat és l’obtenció de 365 punts entre el 28 de juliol i el 10 de setembre. Per assolir-los cal consumir 3.650 calories, un objectiu que es pot assolir amb una activitat física d’una hora a la setmana des d’ara i fins al final del calendari. Tots els que hi arribin rebran una bossa adaptada per posar-hi el mòbil quan es va a córrer o a caminar, i alhora participaran al sorteig de diversos vals de compra de 30 euros de Decathlon.

El passat dijous 27 de juliol es va fer la presentació pública del projecte a la Sala d’Actes de l’Ajuntament i es va poder visualitzar el vídeo promocional (veure’l) elaborat expressament per a l’ocasió protagonitzat pels ambaixadors esportius del municipi: Jordi Gamito (corredor del curs d’ultrafons), Glòria Alonso (monitora i tècnica esportiva), Ivette Royo (jugadora internacional de kòrfball), Manel Antúnez (fisioterapeuta), Montserrat Félez (infermera jubilada), Quim Missler (monitor d’activitats nàutiques) i Sílvia Roura (campiona catalana de ciclisme en diverses categories de formació).


Nova app i web de promoció de la salut i l'esport

A partir de l’assoliment de reptes plantejats sobre calendari

Cadascun valorats en punts que s’assoleixen consumint calories

Obtenció, a canvi, de premis, regals i promocions

Informació: regidoria d’Esports · T 972 816 769 · esports@platjadaro.com · web · vídeo


 

Llegir 1356 vegades