Dimarts, 25 Juliol 2017 15:27

Primera edició del Casal Tecnològic

Robòtica, fotografia, youtube i videoclips

La principal novetat de la l’oferta d’activitats d’educació en lleure d’estiu organitzada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro és el Casal Tecnològic, adreçat a noies i nois de 12 a 16 anys, que durant quatre setmanes poden gaudir de manera temàtica del món de la robòtica, la fotografia, youtube o els videoclips. De manera conjunta, el Casal d’Estiu, el Casal Esportiu i el Casal Tecnològic tenen una inscripció propera al miler infants i joves de juny a setembre.

El Casal Tecnològic es desenvolupa en horari de matins, del 3 al 28 de juliol al Club Nàutic Port d’Aro, per a noies nois nascuts entre els anys 2001 i 2015 amb una participació de 24 joves de mitjana (el nombre màxim de places) en cadascuna de les quatre de setmanes programades. Una iniciativa d’Aroimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica amb docència i monitoratge d’ERAM Zeta, el projecte educatiu d’ERAM Medialab i de l’Escola Universitària ERAM, adscrita a la Universitat de Girona.

El Casal d’Estiu, del 26 de juny al 8 de setembre té doble seu: a l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro i a la Pineda de Platja d’Aro (on es concentra l’oferta de juny i setembre). En els diversos torns mensuals hi participen prop de 800 infants de 3 a 14 anys, en horaris de matins i/o tardes i amb la possibilitat de servei de menjador. Des de la regidoria d’Infància i Joventut programen sortides a la platja i a la piscina i en bicicleta, jocs d’aigua, gimcanes, jocs i tallers i altres activitats relacionades amb un centre d’interès.

Al Casal Esportiu hi participen uns 150 joves de 8 a 15 anys entre els torns matinals de juliol i agost. Organitzat per la regidoria d’Esports es desenvolupa en horari de matins a l’aire lliure -amb activitats aquàtiques o en el medi natural-, però també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro o a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Ofereix la possibilitat de practicar i descobrir diversos esports –aquàtics, de pista o exterior-, segons l’edat.


1a edició del Casal Tecnològic de Castell-Platja d’Aro

Hi participen un centenar de joves durant el mes de juliol

Novetat en l’oferta d’activitats municipals d’educació en el lleure

Conjuntament amb el Casal d’Estiu i l’Esportiu es mobilitzen un miler d’infants

Informació: Aroimpulsa · T 972 817 284 · promocioeconomica@platjadaro.com · web


 

Llegir 1124 vegades