Dilluns, 24 Juliol 2017 13:13

Activitats d’estiu al Passeig Marítim

Propostes lúdiques i musicals per a tota la família

El Passeig Marítim de Platja d’Aro, acull aquest estiu multitud d’activitats per a tota la família, musicals i esportives. S’hi ha fet la majoria d’actuacions del Festival Xalaro d’Espectacles i Turisme Familiar, el gran castell de focs artificial de sant Joan o diverses activitats de la Magic Night o la 35a Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna amb Els Cremat, Les Anxovetes i Bergantí.

A més a més però, cada dilluns del 26 de juny al 28 d’agost (19 h) a l’alçada del c/ Reina Fabiola s’hi fan propostes infantils: masterclass de zumba, jocs gegants o taller de maquillatge, cuina freda, creativitat o scrapbooking. També cada dijous del 29 al 31 d’agost (en horari de matins o tarda) i a diversos espais s’han programat activitats lúdiques i d’animació per a tota la família: batucada, zumba, maquillatge, taller d’estels, pintura amb sorra de colors o desfilada de personatges infantils.

El Mini Club Infantil, també està situat al Passeig Marítim, del 22 de juny al 3 de setembre (c/ Empordà), de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h), d’accés gratuït -però limitat a una hora/dia per usuari-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, amb tallers, manualitats, jocs de platja o inflables. Enguany també ofereix, com a novetat, hipopressius per a mares i ioga amb nadons.


Activitats d’animació al Passeig Marítim de Platja d’Aro

Propostes d’estiu per a totes les edats

Tallers infantils i accions lúdiques per a tot la família

Mini Club-Ludoteca infantil amb activitats també per a adults

Informació: Oficina de Turisme · T 972 817 179 · turisme@platjadaro.com


 

Llegir 63 vegades