Dilluns, 17 Juliol 2017 14:39

Estiueja a la Biblio! 2017

Programa d’activitats familiars fins al 7 de setembre

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro (web) proposa per a aquest estiu de 2017 un ampli ventall d’activitats infantils a l’entorn del programa Estiueja a la Biblio! (pdf) amb sessions de contes, tallers creatius, concurs de sudoku i un programa de promoció de la lectura. Totes les iniciatives són gratuïtes i converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics d’una biblioteca.

El projecte Llegir té premi! proposa als infants i joves de 4 a 13 anys fer-se el Carnet lector, escollir algun dels llibres, contes o còmics del seu fons, omplir una fixa de lectura dipositar-la a una urna i participar en el sorteig de diversos de regals i obsequis (jocs de platja i una càmera tipus Polaroid).

La biblioteca pública municipal Mercè Rodoreda (en servei des de 1981, amb nova seu des de l’any 2001 i amb projecte d’ampliació properament), disposa de dues plantes amb un superfície de 500 m2 adaptades per a facilitar l’accés al públic amb mobilitat reduïda. La primera acull els serveis habituals de consulta, préstec i hemeroteca. A la segona, hi ha altres serveis diversos: sales de treball, estudi i ordinadors. L’equipament disposa d’un fons de 22.000 llibres i d’una hemeroteca de 80 publicacions.


Programa cultural infantil Estiueja a la Biblio! 2017

Sessions de contes, tallers infantils i propostes familiars

Activitats en el marc de les festes majors d’estiu

Programa de promoció de lectura amb premis

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · web · pdf


 

 

 

Llegir 350 vegades