Divendres, 14 Juliol 2017 12:14

Clemente Ochoa al Parc dels Estanys

Mostra d'escultures de gran format a l’aire lliure 

Exposició a l’aire lliure d’un conjunt de 15 peces de gran format de l’artista navarrès resident a Catalunya Clemente Ochoa (web) al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, del 15 de juliol d’enguany al 28 de gener de 2018 (pdf). De la mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, se’n pot gaudir lliurament tots els dies de la setmana: de juliol  a setembre (7-21 h) i d’octubre a gener (8-18 h). 

La mostra és la segona de l’any al Parc dels Estanys i dóna continuïtat al projecte, iniciat el 2014, d’estendre els espais expositius del municipi més enllà de Castell d’Aro, i apropar-los a un públic més ampli, tot arribant fins a aquest parc urbà de 150.000 m2 d'atractiu ciutadà, turístic i naturalista, inaugurat l’octubre de 2012, on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona. De cadascun les set exposicions anteriors en resta com a testimoni permanent una peça instal·lada al mateix parc, complement de les mostres temporals.

Simultàniament, fins al 29 d'octubre el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull una mostra pictòrica de Gil Granero (pdf) i fins al 8 d'octubre les sales d'art de la Masia Bas de Platja d'Aro són escenari d' una retrospectiva dels treballs de 25 anys de trajectòria de l’Escola de Tapís de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.


Exposició d’escultura de gran format de Clemente Ochoa

Del 15 de juliol de 2017 al 28 de gener de 2018, Parc dels Estanys, Platja d’Aro

Conjunt de 15 obres de fins a 3’5m d’acer, bronze o acer inoxidable

Vuitena mostra consecutiva a cel obert dins aquest parc urbà

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com · web · pdf


 

Llegir 203 vegades